Uw plat dak duurzaam renoveren

 Bel ons nu  phone 0800/15 160

Uw mening telt!

Wat is belangrijk voor u om te kiezen voor dakisolatie?








Klik hier !

plat dak isoleren epdm

Hoe uw plat dak klaarmaken voor de toekomst?

Naast vloeibaar epdm, bieden wij vanzelfsprekend ook de meer conventionele waterdichtingsproducten aan. De precieze materiaalkeuze hangt af van de technische omstandigheden en uiteraard ook van uw eigen voorkeur. Vaak bevelen wij een materiaal aan dat het beste van twee werelden verenigt: de voordelen van epdm én van bitumen-rollen (roofing). Dit product heeft een bewezen hoge duurzaamheid, is voorzien van de nodige technische goedkeuringen en mag enkel geplaatst worden door een door de fabrikant speciaal opgeleide dakspecialist. Het product beschikt dan ook over een garantie van de fabrikant van 10 jaar en een levensverwachting van minstens 50 jaar.

Ja, ik wil mijn dak:

Onze selectie om uw plat dak optimaal te behandelen

In te vullen.

Premies plat dak isoleren

Prijzen & premies voor uw plat dak te behandelen

In te vullen.

Duurzame behandeling van uw plat dak in 6 stappen

1. Voorbereiden ondergrond

2. Ophogen dakranden

3. Aanbrengen isolatie

4. Aanbrengen waterdichtingslaag

5. Aanbrengen dakprofiel & zinkslab

6. Sluitend eindresultaat

Laat u niet verrassen: dakisolatie wordt verplicht tegen 2020

De Vlaamse overheid verplicht dakisolatie voor alle zelfstandige woningen. Vanaf 1 januari 2020 krijgt een woning in Vlaanderen bij een inspectie 15 strafpunten als het dak niet of onvoldoende geïsoleerd is. Daardoor kan de woning ongeschikt worden verklaard en mag deze niet meer verhuurd worden.

Vlaams minister van Wonen liet verstaan dat de huurders niet meteen op straat worden gezet, maar dat ze de verhuurders zal beboeten. Voor alle duidelijkheid: de verplichting tot dakisolatie geldt voor iedereen, maar voor verhuurders is de sanctie duidelijker.

De overheid lijft dus nog steeds erg overtuigd van isolatie.

“Als je ziet dat bijna één dak op vijf nog niet is geïsoleerd, terwijl je het warmteverlies daarmee tot een derde kan terugdringen, is daar nog veel winst te rapen”, aldus de Minister voor Energie (De Standaard 04/03/2016).

 • Verhoogde levensduur van meer dan 50 jaar Verhoogde levensduur van meer dan 50 jaar
 • Geen brandgevaar door vuurvrije verwerking Geen brandgevaar door vuurvrije verwerking
 • Bestand tegen extreme weersomstandigheden Bestand tegen extreme weersomstandigheden
 • CE-gekeurd CE-gekeurd
 • Hoge ecologische waarde Hoge ecologische waarde
 • Daling energiekost tot 30% Daling energiekost tot 30%
 • Geen risico op beschadiging Geen risico op beschadiging
 • 10 jaar garantie 10 jaar garantie
 • Gekwalificeerde product & uitvoering Gekwalificeerde product & uitvoering
 • 100% visuele controle op de kwaliteit 100% visuele controle op de kwaliteit
 • Korte terugverdientijd Korte terugverdientijd

 

pinFamilie Kerkhofs - Jespers
27/05/2016, Beerse

  Beste, De dakwerken aan ons plat dak zijn einde vorige week goed afgewerkt. De aangegeven aandachtspunten (zeker geen problemen zoals het blijkbaar werd overgebracht) werden allemaal grondig bekeken en bijgewerkt, zodat we samen zeer tevreden kunnen zijn van het resultaat. Laat ons toe de beide installateurs bijzonder te bedanken, want zij hebben hun werk goed en proper uitgevoerd en afgerond.  

Wie is Iso Protect?

Iso Protect is een fabrieksonafhankelijk installateur en heeft intussen meer dan 8000 woningen succesvol geïsoleerd. Dit maakt dat wij als het meest toonaangevend bedrijf in de sector garant staan voor de allerbeste producten met moderne installatietechnieken. Wij zijn over gans Vlaanderen actief.

Omdat het behandelen van platte daken een vak apart is, wordt dit uitgevoerd door ons zusterbedrijf Poly Protect.

Poly Protect is een onderdeel van de Protect Groep, een Belgische cluster van ondernemingen waaronder ook Aqua Protect (vochtbestrijding) en Iso Protect (isolatie) behoren.

De nauwe verbondenheid tussen de verschillende takken van de onderneming leidt tot een expertise in beide domeinen. Het is dan ook zo dat we er prat op gaan dat wij de referentie zijn in de wereld van het plat dak. Deze reputatie danken wij niet alleen aan de perfecte uitvoering van onze projecten, maar ook aan de doorgedreven opvolging van al onze projecten door professionals, van opmeting tot oplevering.

partners

Werd u hiermee verder geholpen?

Ja   Nee