Expert in zoldervloer isoleren

Beschik je ook over een verloren zolder? Een plaats die moeilijk bereikbaar is en amper wordt gebruikt, kortom: een verloren ruimte. Geen nood, dankzij een isolatie met glaswolvlokken zijn deze moeilijk te bereiken ruimtes ook perfect te isoleren. Dit zorgt voor een perfecte isolatielaag voor de onderliggende ruimtes om deze tot een toffe leefruimte of slaapkamer voor je kinderen om te toveren. Zeg vaarwel tegen die verloren zolder en laat je zoldervloer isoleren door Iso Protect!

Vraag een gratis plaatsbezoek aan voor:

Stap 1/2

Hoe kunnen we jou contacteren

Stap 2/2

puls r 47 plaatsing 001 1680098983

Waarom je zoldervloer isoleren?

Een niet-geïsoleerd dak kan tot 30% van het warmteverlies in een woning voor zijn rekening nemen. Warme lucht is lichter dan koude lucht waardoor die opstijgt. Bij gebrek aan isolatie betekent dit dat warme lucht je woning verlaat. Stijgende verwarmingskosten nemen een groot deel van je budget in beslag. Je zoldervloer isoleren met glaswolvlokken kan dit verlies een halt toeroepen.

zoldervloer isoleren

Je zoldervloer isoleren is de meest efficiënte manier om de bewoonbare oppervlakte van je woning te isoleren. De glaswolvlokken sluiten naadloos op je zoldervloer aan en kunnen zelfs op moeilijk te bereiken plaatsen aangebracht worden. De thermische en akoestische eigenschappen van glaswolvlokken houden de kamers onder de geïsoleerde zolderruimte warm in de winter en koel in de zomer. Je zoldervloer isoleren zorgt op die manier voor een stijging van je wooncomfort.

Glaswolvlokken worden al geruime tijd gezien als de isolatietechniek bij uitstek en worden al enkele jaren met succes gebruikt bij spouwmuurisolatie

Een van de kenmerken van glaswolvlokken is het milieuvriendelijke karakter. De glaswolvlokken bestaan voor ongeveer 98% uit glas, waarvan meer dan 80% uit gerecycleerd glas. Dit maakt ze vochtwerend en dampdoorlatend. Met andere woorden, ze zorgen ervoor dat je woning kan blijven ademen. Bovendien behaalt deze glaswol de brandklasse A1. De zoldervloer isoleren met glaswolvlokken gebeurt snel, proper en efficiënt. De kosten en geluidshinder zijn dus minimaal.

Wij kiezen voor kwaliteit

Group Protect, het moederbedrijf van Iso Protect, beschikt over het Construction Quality-label. Dit is het op maat van de bouwsector gemaakt alternatief voor de ISO-normen. Administratieve kwaliteit, vaktechnische kwaliteit en klantentevredenheid zijn de belangrijkste pijlers ervan.

Zoals je kan zien, gaan wij veel verder dan enkel het isoleren van je zoldervloer.

Dit label wordt enkel toegekend aan aannemers die:

  • Er niet voor terugdeinzen om hun klanten bikkelharde garanties te bieden over de kwaliteit van de werken.
  • hun onderneming met een langetermijnvisie leiden.
  • succes niet zien als een eindbestemming, maar als een logisch gevolg van een doorgedreven beleid dat in het teken staat van kwaliteit.


Het Construction Quality-label maakt deel uit van het WTCB. Meer info vind je terug op www.constructionquality.be en www.wtcb.be.

logo constructionquality

Tevreden klanten aan het woord

“Jullie werknemers zijn geweest om onze zoldervloer te isoleren en hebben super werk geleverd. Vriendelijk, proper en harde werkers! We zijn zeer tevreden. Toekomstgericht gaan we zeker nog beroep doen op jullie firma . Een zeer tevreden klant.”
-Familie Vanden Berghe-Fouquet uit 8450 Bredene.

Blauwe Lening

Iedereen heeft het recht op een comfortabele en geïsoleerde woning. Iso Protect zet zich in om daaraan bij te dragen. Niet alleen door onze uitgebreide expertise op vlak van isolatie maar ook door het verstrekken van de Blauwe Lening. Dankzij deze financiële formule kan iedereen op zijn of haar ritme een zoldervloer isoleren.

blauwe lening achtergr

Prijs zoldervloer isoleren

Prijs zoldervloer isoleren? Dit hangt grotendeels af van:

  • Grootte en staat van de zoldervloer
  • Plaatsingskosten
  • Vervoerskosten
  • Opkuis na plaatsing


Wil je jouw zoldervloer isoleren en wens je een offerte op maat? Aarzel dan zeker niet om een vrijblijvend plaatsbezoek aan te vragen.

Technische dienst

Iso Protect is steeds actief bij jou in de buurt. Onze technische diensten bevinden zich in Zwevegem, Mechelen, Gent, Genk, Gosselies en Braine l’Alleud. We zijn bereikbaar op het gratis nummer 0800 / 15 160.

iso protect sundae17

Wil jij ook je zoldervloer isoleren?

Laat GRATIS een isolatie-expert langskomen.

referenties iso protect