Officiële certificaten & garanties van Iso Protect

Kiezen voor Iso Protect, dat is kiezen voor kwaliteit, duurzaamheid & betrouwbaarheid. Dat bewijzen ook de officiële certificaten die we al jaren met trots mogen dragen. Maar ook voor de beste garanties kan je bij ons terecht. 

Jouw gecertificeerd aannemer

Ter bescherming van de consument onderzoekt Buildwise de kwaliteit van alle producten, processen en bedrijven binnen de isolatiesector. Als gerenommeerd plaatsingsbedrijf kan Iso Protect je de certificaten voorleggen van conform product, professionele uitvoering en betrouwbare firma.

Conform product

Ons isolatiemateriaal slaagde met glans voor alle technische keuringen. Het ATG-certificaat is dus een bewijs van de hoge kwaliteit van jouw isolatie.

atg

Juiste uitvoering

Het BCCA-label bevestigt dat de isolatie geheel volgens de regels van de kunst geplaatst wordt en is dus een garantie op de professionaliteit van onze isolatie-experts. Wist je bovendien dat we bij spouwmuurisolatie volgens de norm STS 71-1 werken die jou recht geeft op een isolatiepremie?

bcca

Kwaliteitsbeleid

De service en het beleid van Iso Protect werden bekroond met het Construction Quality-label. De pijlers van dit prestigieuze label zijn administratieve kwaliteit, vaktechnische kwaliteit en klantentevredenheid.

construction quality

Jouw garanties

Op spouwmuurisolatie krijg je standaard 30 jaar garantie. Alle andere vormen van isolatie zijn goed voor 10 jaar garantie. 

Je gevel laten afwerken met kalei of crepi? Ook dat is goed voor 10 jaar garantie!

Meet Ursa, onze isolatiepartner!

Isoleren doen we met de hoogrenderende minerale glaswolvlokken van onze partner Ursa, goed voor de beste resultaten en de hoogste kwaliteit.
 

  • Hoogste thermische isolatiewaarde
  • 100% onbrandbaar verklaard
  • Maximale akoestische isolatie
  • Duurzaam & milieuvriendelijk
  • Lange levensduur
  • Gezond & veilig
iso protect isolatie met glaswol ursa 002

Steeds een referentie in de buurt

Benieuwd wat onze klanten zeggen? 

Graag maken we van jou onze volgende tevreden klant!

referenties iso protect