Geniet van 5% spaarkorting als lid van de Gezinsbond

Als lid van de Gezinsbond geniet je van extra spaarkorting bij Iso Protect. Bij elke aankoop krijg je maar liefst 5% van het totale aankoopbedrag op je gezinsbondkaart in de vorm van korting. Die korting kan je dan gebruiken bij een volgende aankoop bij een van de partners van de Gezinsbond. Ontdek hieronder al onze acties!

energy protect en gezinsbond geniet van spaarkorting

Heb je nog vragen? Bel ons op 0800/15 160

Deze spaarkorting is niet cumuleerbaar met andere acties van partners van Iso Protect. De spaarkorting wordt enkel toegekend als er via het contactformulier op deze pagina een aanvraag werd gedaan.

Vraag een gratis plaatsbezoek aan voor:

Stap 1/3

Bezorg me ook informatie over:

Stap 2/3

Hoe kunnen we jou contacteren

Stap 3/3

Dakisolatie met spaarkorting

Een laagje dakisolatie met glaswol kan wonderen doen! Naast een optimale thermische en akoestische isolatie van je woning voorkomt het ook vochtproblemen op lange termijn. 

Dakisolatie door Iso Protect

Spouwmuurisolatie met spaarkorting

Wist je dat spouwmuurisolatie een van de snelste en voordeligste manieren is om je energiefactuur te verlagen? Dankzij onze hoogrenderende glaswolvlokken ontsnapt er geen greintje warmte tijdens de winter en blijft het lekker koel tijdens de zomer. 

Iso Protect - spouwmuurisolatie

Gevelisolatie met spaarkorting

Met gevelisolatie sla je twee vliegen in één klap! Niet alleen vermijd je warmteverlies, ook het uitzicht van je woning krijgt een sterke upgrade. Na het aanbrengen van de isolatie, wordt je gevel namelijk piekfijn afgewerkt met een laagje stijlvolle crepi. 

oberputz 110 5 24 resized min

Iso Protect, jouw isolatie-expert

Iso Protect is jouw redder in nood bij het isoleren van je woning. Naast spouwmuur-, dak-, en gevelisolatie kan je bij ons ook terecht voor gevelafwerking in kalei of crepi. 

Waarom kiezen voor Iso Protect?

  • Maakt deel uit van Group Protect samen met Aqua Protect, Mos Protect en Energy Protect
  • Onmiskenbare expertise met zo’n 5000 werven per jaar bij Group Protect
  • Als RESCert gecertifieerd installateur streven we naar de hoogste tevredenheidsscores: een tevreden klant, daar gaan we voor
  • Nationaal actief met vestigingen ook bij jou in de buurt: Zwevegem, Gent, Mechelen, Genk, Gosselies en Braine l’Alleud.
  • Kwalitatieve installaties met maximale fabrieks-en installatiegarantie
  • Wij gaan voor transparante communicatie, je kan op elk moment jouw online klantendossier raadplegen
group protect team foto