Expert in gevelafwerking

Is je woning toe aan een renovatie? Opteer dan voor de hoogwaardige gevelafwerking van Iso Protect. Wij steken jouw woning met plezier in een nieuw jasje.

Vraag een gratis plaatsbezoek aan voor:

Stap 1/3

Bezorg me ook informatie over:

Stap 2/3

Hoe kunnen we jou contacteren

Stap 3/3

dsc 6827 gras 1200x800 nospikes

Gevelafwerking in crepi

Als je je gevel bepleistert met crepi, vormt het een mooi en egaal geheel. Verder beschermt crepi je gevel tegen allerlei weersinvloeden. Crepi komt standaard in het wit. Al zijn er tegenwoordig tal van kleuren beschikbaar die je vrij kan kiezen naargelang je voorkeur en woonstijl. Een gevelafwerking in crepi kan je woning zowel een landelijke of moderne uitstraling geven. Voor ieder wat wils dus!

gevelisolatie crepi zerkegem isoprotect

Gevelafwerking in kalei

Door je gevel te kaleien bescherm je deze tegen allerlei weersinvloeden. Daarnaast is het een ecologische methode dat je gevel dampopen houdt. Dat laatste is uitermate belangrijk voor een goede muurhuishouding en om vochtproblemen te voorkomen.

Verder kan je met een gevelafwerking in kalei een oude gevel renoveren en oneffenheden wegwerken. Hierdoor krijgt je gevel een karakteristieke en authentieke uitstraling.

dsc 6827 gras 1200x800 nospikes

Gevelafwerking in steenstrips

Steenstrips zijn dunne ECO baksteenstrips die tegen de gevelisolatie van je woning vastgelijmd worden. De steenstrips zijn vochtbestendig en dampdoorlatend. Bovendien kan je ze in alle maten, vormen en kleuren verkrijgen! 

iso protect steenstrips 2

Gevelafwerking gewenst?

Vraag GRATIS een adviesgesprek aan.

referenties iso protect