phoneBel ons nu0800/15 160

95,7% rating

Vrijblijvend plaatsbezoek

Klik hier !

Uw buitengevel klaar maken voor de toekomst met Iso Protect?

 • meer dan <b>8000 woningen</b> succesvol geïsoleerd meer dan 8000 woningen succesvol geïsoleerd
 • Geïsoleerde gevel met een <b>mooi vernieuwd uitzicht</b> Geïsoleerde gevel met een mooi vernieuwd uitzicht
 • <b>Gekwalificeerde</b> product & uitvoering Gekwalificeerde product & uitvoering
 • <b>10 jaar garantie</b> 10 jaar garantie
 • Volg <b>uw dossier</b> op de voet Volg uw dossier op de voet

Wie zijn wij?

Iso Protect is een fabrieksonafhankelijk installateur en heeft intussen meer dan 8000 woningen succesvol geïsoleerd. Dit maakt dat wij als het meest toonaangevend bedrijf in de sector garant staan voor de allerbeste producten met moderne installatietechnieken. Wij zijn over gans Vlaanderen actief.

Uw buitengevel klaar maken voor de toekomst met Iso Protect?

Wij bieden een feilloze totaalbehandeling voor uw buitengevel. Naast het isoleren om het wooncomfort in uw woning te verhogen en uw energiefactuur te doen dalen, wordt uw woning in een nieuw jasje gestoken.  Dagelijks staan wij garant voor de perfecte uitvoering van onze projecten.  Van opmeting, doorgedreven opvolging tot aan de oplevering door professionals.


Gevelisolatie met crepi


Bij heel wat renovatieprojecten ziet men dat de buitenmuren met gevelisolatie en crepi bekleed worden. Deze methode biedt een snelle en efficiënte oplossing. Het is bovendien de meest budgetvriendelijke oplossing binnen het segment van de buitengevelisolatie.

Dankzij deze oplossing beschermt men ook de onderliggende constructie tegen vocht en vriesweer. Ook bouwknopen behoren met buitengevelisolatie tot de verleden tijd. Zeker bij oudere woningen biedt dit heel wat voordelen. Voegen kunnen niet langer opvriezen en doorslaand vocht op de binnenmuren is verleden tijd. Wij raden steeds een isolatiedikte van minstens 10 cm aan. De isolatie voldoet zo aan de hedendaagse isolatienormen. Door het aanbrengen van de verschillende lagen wordt er een bijzonder sterk geheel gevormd.
Hierdoor zijn scheurtjes en oneffenheden uitgesloten. De laatste laag dient om het geheel af te werken, hierbij wordt een sierpleister aangebracht.
Deze laag laat uw gevel er nagelnieuw uitzien en biedt bovendien ook een extra bescherming.

Gevelisolatie met gevelpanelen.

Een andere mogelijkheid voor het isoleren van uw buitengevel is werken met gevelpanelen voorzien van een hoogrenderende isolatielaag. Dan zijn er 2 type manieren om te isoleren.

Ofwel gevelpanelen die isoleren en tegelijkertijd voorzien zijn van een afwerkingslaag. Dit hoogwaardig isolatiesysteem zorgt voor een aansluitende isolatieschil rond uw woning. De bevestiging van deze isolerende panelen is verschillend volgens fabrikant. Diverse afwerkingslagen zijn mogelijk van industrieel aluminium naar een meer rustieke afwerking met hout.


Een tweede type van gevelisolatie kan door het eerst aanbrengen van een isolerende schil met het gebruik van hardschuim isolatieplaten.
Een afwerkingslaag kan aangebracht worden door te werken met een frame. Dit frame zal zorgen voor een stevige hechting van de afwerkingslaag met bijna
oneindige mogelijkheden.

Lees minder

Lees meer

Twee vliegen in één klap

Buitengevelisolatie is dé meest ideale oplossing voor wie zowel de buitengevel wil isoleren als renoveren. Naast een uitstekende isolatie, wordt het uitzicht van uw woning ook grondig vernieuwd.

Om de buitenmuren van een woning te isoleren kan je kiezen voor een spouwmuur, binnenisolatie of gevelisolatie. De laatste isolatietechniek geeft u de mogelijkheid om in één adem de gevel onder handen te nemen, omdat gevelisolatie een nieuwe afwerking in pleister of gevelbekleding vereist. Zo wordt er bij buitengevelisolatie een houten regelwerk tegen de buitenmuur aangebracht waarin men de muurisolatie plaatst, en daarna wordt het geheel afgewerkt met crepi of panelen.

Lees minder

Lees meer

Premies plat dak isoleren

Prijzen & premies voor buitengevelisolatie

Dankzij het hoogisolerend resultaat samen met de huidige steun van de netwerkbeheerder is er een mooie terugverdientijd.  Als men aan de kwaliteitsstandaard voldoet dan is er een premie van 15€ per m2

Er wordt steeds met een m²-prijs gewerkt. Deze is variabel naargelang de grootte van de gevel, de isolatiedikte, het type van afwerking en ook de geveldetails.


Er wordt telkens een vaste prijs op maat gemaakt.


BTW-tarief van 6%
Bovendien is in heel wat gevallen de woning ouder dan 10 jaar: het verlaagd BTW-tarief van 6% geldt dan bij heel wat particuliere woningen.

Extra steunmaatregelen

De Overheid ondersteunt nog extra als men in aanmerking komt voor de Vlaamse Verbeteringspremie. Zo men liever gespreid betaalt zijn er uitermate aantrekkelijke vormen, zoals de Groene Lening, beschikbaar. 

Lees minder

Lees meer

 • Uw gevel ziet er als nieuw uit Uw gevel ziet er als nieuw uit
 • Koudebruggen uitgesloten Koudebruggen uitgesloten
 • Daling energiekost tot 20% Daling energiekost tot 20%
 • Bestand tegen elk type weer Bestand tegen elk type weer
 • 10 jaar garantie 10 jaar garantie
 • Perfecte uitvoering door vakmannen Perfecte uitvoering door vakmannen
 • 100% visuele controle op de kwaliteit 100% visuele controle op de kwaliteit
 • Korte terugverdientijd Korte terugverdientijd
 • Waardestijging gebouw Waardestijging gebouw

pinFam Delmeire - De Dauw
11/10/2016, Oudenaarde

  Beste, hierbij wil ik nog es mededelen dat we heel tevreden zijn over de samenwerking en de uitgevoerde werken. Ook vertegenwoordiger die langs geweest is, en de mensen die uiteindelijk de klus geklaard hebben. Een aanrader mocht iemand me wat vragen!! Mvg,  

Werd u hiermee verder geholpen?

Ja   Nee