Gevelisolatie Antwerpen

phoneBel ons nu0800/15 160

95,7% rating

Gevelisolatie Antwerpen

Gevelisolatie Antwerpen warmtescan

Wist u dat u in Antwerpen met een slecht geïsoleerde gevelmuur van uw huis aan een warmteverlies van 50% en zelf meer kunt lijden? Dit zet u aan meer te stoken, waardoor uw energiefactuur de hoogte in schiet en er eveneens meer broeikasgassen vrijgelaten worden. Geen enkele Antwerpenaar ziet graag een hoge energierekening toekomen op het einde van de maand.

Met gevelisolatie aan uw buitengevel kan u tot 30% besparen op energie! Een dergelijke totaalbehandeling bij Iso Protect steekt uw woning in een nieuw jasje, geeft u een optimaal wooncomfort en is bovendien gauw terugverdiend. 

Iso Protect, erkend isolatie-expert in regio Antwerpen

Gevelisolatie is dé ideale oplossing als u zowel uw buitengevel wil isoleren als renoveren. Naast een uitstekende isolatie, wordt het uitzicht van uw woning ook volledig vernieuwd. Dit wordt gedaan met een nieuwe afwerking in pleister of gevelbekleding.

Om de buitenmuren van uw woning te isoleren kunt u bij Iso Protect ook kiezen voor een  spouwmuurisolatie.

Wilt u meer in detail weten hoe uw gevel er na de isolatiewerken zal uitzien en wat deze investering u precies aan verwarmingskosten kan besparen? 

Laat gratis één van onze isolatie-experten bij u thuis langskomen voor een adviesgesprek. 

Onze referenties in Antwerpen

Iso Protect bekomt haar uitstekende kwaliteit door het voeren van een goed voorbereidend onderzoek, het inzetten van ervaren en gemotiveerde mensen, het gebruik van de allerbeste producten en door het zoeken van de beste oplossing op maat voor u als klant. 

We gelden als referentie binnen de renovatiewereld en zijn daar ook trots op. Zo kunt u meegenieten van alle hoogwaardige materialen beschikbaar op markt. De mix van zowel een eersteklas kwaliteit als voortdurende innovatie zorgt ervoor dat wij u de grootste referentielijst kunnen voorleggen in Antwerpen en omstreken. Uw eigendom is dan ook een belangrijke investering geweest voor u en daar willen wij bewust mee omgaan.

Getuigenis gevelisolatie in Antwerpen

Dhr. Windey
26/11/2013, Temse (Nabij Antwerpen)

“Op 12/11/2013 is mijn gevel geïsoleerd door jullie. Ik moet zeggen dat er mooi en degelijk werk is geleverd.
Ik had een goede stielman waarvoor dank.
Juist omdat ik zo tevreden was heb ik de restfactuur diezelfde dag nog betaald.„

Ontdek nog meer tevreden klanten uit de regio

Gevelisolatie crepi Antwerpen Gevelisolatie crepi Antwerpen Gevelisolatie crepi Antwerpen

Gevelisolatie op maat

Bij Iso Protect zijn de mogelijkheden met buitengevelisolatie zo goed als onbeperkt. U kunt zelf het kleur en uitzicht kiezen volledig volgens uw wensen. 

Gevelisolatie met crepi

We zien dat bij de meeste renovatieprojecten te Antwerpen de buitenmuur in crepi bekleed wordt. Dit is dan ook de snelste en efficiëntste oplossing bij een gevelisolatie. De onderliggende constructie is beschermd tegen vocht en vriesweer. Zeg ook bouwknopen vaarwel! 

Hebt u een oudere woning, dan biedt gevelisolatie u heel wat voordelen. Voegen kunnen namelijk niet langer opvriezen en doorslaand vocht op de binnenmuren is verleden tijd. Wij raden dan ook een isolatiedikte van minimum 10 cm aan voor het beste resultaat. Met deze isolatiedikte voldoet uw woning ook aan de hedendaagse isolatienormen. De constructie is ook uitermate sterk d.m.v. de verschillende aangebrachte lagen. Geen scheurtjes of oneffenheden te bespeuren, dankzij onze gevelisolatie. Het geheel wordt ten slotte afgewerkt met sierpleister, waardoor uw gevel er nagelnieuw uitziet.

Voorbereiden ondergrond bij buitengevelisolatie

1. Voorbereiden bestaande gevel

2. Isolatie plaatsen

3. Aanbrengen hoekprofielen

4. Aanbrengen uitvlakkingsmortel en daarna hechtingslaag

5. Aanbrengen sierpleister

Gevelisolatie met AXO BRIXX

AXO BRIXX is dé nieuwe trend in gevelisolatie. Het biedt u de mogelijkheid uw woning een volledig nieuwe én authentieke look te geven. Verwar u niet met steenstrips, deze methode is echter een imitatie van een gevelsteen. Hierdoor blijft de afwerking een lichte constructie en voorkomt u koudebruggen. Verder hoeft u ook geen binnenruimte in te leveren. 

1. Voorbereiden bestaande gevel

2. Aanbrengen isolatie

3. Aanbrengen hoekprofielen

4. Aanbrengen uitvlakkingsmortel

5. Na het aanbrengen van de extra cementlaag wordt de afwerking aangebracht met de Axo Brixx-look

Gevelisolatie met gevelpanelen

Gevelisolatie met gevelpanelen Antwerpen

U kunt ook opteren voor een buitengevelisolatie met gevelpanelen voorzien van een hoogrenderende isolatielaag. Hier bieden we u 2 type manieren aan:

1. Gevelpanelen die tegelijkertijd isoleren en voorzien zijn van een afwerkingslaag. Het is een hoogwaardige isolatiemethode die rond uw woning een aansluitende isolatieschil voorziet. De bevestiging van dergelijke panelen kan verschillen volgens fabrikant. U hebt ook een waaier aan mogelijkheden in de afwerking. Prefereert u industrieel aluminium of een meer rustieke afwerking met hout? 

2. Een tweede type gevelisolatie gebeurt door het aanbrengen van een isolerende schil in hardschuim isolatieplaten, waarna de afwerkingslaag met een frame aangebracht wordt. Het frame zorgt voor een stevige hechting van de afwerking laag. Oneindig veel mogelijkheden dus met deze methode. 

Uw voordelen met gevelisolatie

  • Uw gevel ziet er als nieuw uit Uw gevel ziet er als nieuw uit
  • Koudebruggen uitgesloten Koudebruggen uitgesloten
  • Daling energiekost tot 20% Daling energiekost tot 20%
  • Bestand tegen elk type weer Bestand tegen elk type weer
  • 10 jaar garantie 10 jaar garantie
  • Perfecte uitvoering door vakmannen Perfecte uitvoering door vakmannen
  • 100% visuele controle op de kwaliteit 100% visuele controle op de kwaliteit
  • Korte terugverdientijd Korte terugverdientijd
  • Waardestijging gebouw Waardestijging gebouw

Prijzen voor gevelisolatie

U vraagt zich natuurlijk af hoeveel gevelisolatie u zal kosten. De vierkante meterprijs voor een klassieke woning begint bij Iso Protect bij €129,-/geïsoleerde m2 met de plaatsing ervan inbegrepen. Hiervan krijgt u van de netbeheerder een energiepremie van €15,-/geïsoleerde m2 terug. Iso Protect plaatst ook buitengevelbekleding zonder isolatie. De prijs voor een gevelbekleding in crepi start vanaf €108,-/geïsoleerde m2. 

Uw kostenrekening op het einde van deze investering hangt dus af van de grootte van de gevel, de isolatiedikte, het type van afwerking, de geveldetails en de energiepremie in Antwerpen. Er wordt bij aanvang een vaste prijs op maat gemaakt zodat u onmiddellijk het rendement van uw investering kan berekenen. 

Is uw woning te Antwerpen ouder dan 10 jaar, dan kunt u bovendien ook genieten van het verlaagd BTW-tarief van 6%. Indien u twijfelt kunt u steeds onze prijzen vergelijken met die van spouwmuurisolatie:

  Prijs/m2 Premie/m2 Btw-tarief
Gevelisolatie met crepi Vanaf €129 €15 6%

Uw premies

U kunt voor een investering in gevelisolatie steeds rekenen op een isolatiepremie van de overheid en de Netbeheerder. Voor een verdere optimalisatie zijn verschillende overheidsinstanties actief. Afhankelijk van de ligging van het gebouw kunnen u diverse isolatiepremies en/of fiscale voordelen toegeschreven worden.

U kunt in 2020 nog steeds een premie voor gevelisolatie aanvragen voor uw woning in Antwerpen. Dit houdt in dat u een investering in gevelisolatie bij Iso Protect nog sneller kunt terugverdienen. Momenteel kunt u genieten van twee premies: 

1. Isolatiepremie Netbeheerder

Met de isolatiepremie van de Netbeheerder krijgt u €15,-/geïsoleerde m2 terug. Hiervoor moet uw woning voor 2006 aangesloten zijn op het elektriciteitsnet. Ook moet er een ervaren isolatiebedrijf zoals Iso Protect ingeschakeld worden.

Als vakman reiken wij immers een verklaring uit dat wij werken conform de Technische Specificatie eisen STS 71.1. Ook indien u een huis huurt kunt u aanspraak maken op deze premie.

2. Totaalrenovatiebonus BENO-pass

Wilt u ook aanspraak maken op de totaalrenovatiebonus (BENO-pass)? Dit kan als u binnen de 5 jaar zeker 3 energiebesparende investeringen treft die u vanzelfsprekend energie doen besparen.

Hebt u een appartement, dan bedraagt de bonus €625,-. Een eengezinswoning krijgt hiervoor een bonus van €1250,-. Per extra groene investering die u treft worden deze bedragen nog eens verhoogd.

Kwaliteit, daarvoor staat Iso Protect garant

Uw woning te Antwerpen was een grote investering. Wij gaan er professioneel mee om en hebben daar ook de certificaten voor.

Kwaliteit garantie certificaten gevelisolatie Antwerpen

Iso Protect is het meest toonaangevend bedrijf in de sector en staat garant voor de allerbeste producten met moderne installatietechnieken. Wij zijn actief over gans Antwerpen en stellen ons in de gelegenheid om voor iedere specifieke situatie een oplossing op maat aan te bieden. Verder is ook voortdurende feedback van onze klanten een onontbeerlijk aspect in het garanderen van de beste dienstverlening in uw regio. 

Hebt u nog vragen of twijfelt u over verschillende isolatieopties? 

Laat gratis een expert langskomen bij u thuis om een diagnose te stellen van uw gevel.

Ja, ik wil een gratis diagnose