phoneBel ons nu0800/15 160

95,7% rating

Vrijblijvend plaatsbezoek

Klik hier !

Erkend Isolatie Expert

Iso Protect is uw erkend vakman voor het isoleren van daken en de na-isolatie van muren. Onze mensen doen een grondige diagnose van uw woning alvorens de gepaste oplossing aan te bieden. Een onberispelijke uitvoering en afwerking: daarvoor staan onze vaklui garant.

Bovendien beschikken we over het ‘Construction Quality’-kwaliteitslabel en het ATG-certificaat voor na-isolatie van spouwmuren.

Met technische diensten te Moorsele, Mechelen, Aalter, Gent, Genk, Gosselies en Braine l'Alleud komen wij graag bij u voor een eerste onderzoek in functie van het na-isoleren van uw woning.

Lees minder

Lees meer

Vraag hier uw infobrochure

Op zoek naar een praktische en algemene leidraad over spouwmuurisolatie, dakisolatie of isoleren in het algemeen?

Vind hier in één oogopslag relevante informatie voor het na-isoleren van uw woning.

Brochure aanvragen

Uw open boek

Iso Protect is het enige bedrijf in de isolatie dat zelfs na de opmaak van het klantendossiervolledig klare taal spreekt.

Elke klant kan met een persoonlijke code op ons uniek internetportaal steeds de evolutie van het klantendossier volgen.
Het wordt gesynchroniseerd met ons interne IT-omgeving waardoor u steeds op de
hoogte van het verloop van uw klantendossier bent.

Warmtescan met unieke garanties

Als nationaal actief en toonaangevend aannemingsbedrijf in de na-isolatiesector staan wij voor sluitende garanties.

Na de uitvoering van de spouwisolatie kan optioneel een warmtescan plaatsvinden door een onafhankelijk, erkend thermograaf.

De unieke garantie tot 30 jaar wordt door middel van deze warmtescan bekrachtigd. Het isolatieverslag van deze onafhankelijke scan is ook voor de eigenaar van het gebouw bestemd. Een beeld is sterker dan duizend woorden: zo kan men het verschil niet alleen voelen maar ook zien.

Werd u hiermee verder geholpen?

Ja   Nee

Spouwmuurisolatie en dakisolatie: onze specialiteit

Wist u dat een muur en dak zonder of met gebrekkige spouwmuurisolatie en dakisolatie kunnen leiden tot een warmteverlies van 50% en meer? Warmteverlies betekent meer stoken met als gevolg een hogere energiefactuur en meer broeikasgassen in de lucht. Geen enkele investering heeft zo’n groot terugverdieneffect als na-isolatie. Isoleren van uw woning is op vandaag dus zeker geen overbodige luxe.

Onze website geeft weer welke oplossingen en materialen er voor zowel spouwmuurisolatie, gevelisolatie als dakisolatie actueel zijn. Iso Protect is erkend specialist in zowel dakisolatie als muurisolatie. Bovendien kan in veel gevallen een premie verkregen worden. Oorspronkelijk ontbrak een duidelijke kwaliteitsstandaard. De Vlaamse Overheid heeft hier in 2012 paal en perk aan gesteld. Er werd beslist om resultaatgerichte normen in het leven te roepen. De overheid heeft nu het voordeel dat men er zeker van is dat de toegewezen premies terecht zijn. Bij spouwmuurisolatie is deze norm gekend als STS71-1.

Kortom, wie denkt aan na-isolatie van muur of dak denkt aan Iso Protect.