phoneBel ons nu0800/15 160

95,7% rating

Vrijblijvend plaatsbezoek

Klik hier !

Uw plat dak klaar maken voor de toekomst met Iso Protect

 • meer dan <b>8000 woningen</b> succesvol geïsoleerd meer dan 8000 woningen succesvol geïsoleerd
 • <b>Perfecte uitvoering</b> Perfecte uitvoering
 • <b>Gekwalificeerde producten</b> Gekwalificeerde producten
 • <b>10 jaar garantie</b> 10 jaar garantie
 • Volg <b>uw dossier</b> op de voet Volg uw dossier op de voet

Wie zijn wij?

Iso Protect is een fabrieksonafhankelijk installateur en heeft intussen meer dan 8000 woningen succesvol geïsoleerd. Dit maakt dat wij als het meest toonaangevend bedrijf in de sector garant staan voor de allerbeste producten met moderne installatietechnieken. Wij zijn over gans Vlaanderen actief.

plat dak isoleren epdm

Hoe uw plat dak klaarmaken voor de toekomst?

Wij bieden een feilloze totaalbehandeling voor uw plat dak. Waterdicht maken, isoleren, herstellen en renoveren.  Dagelijks staan wij garant voor de perfecte uitvoering van onze projecten.  Van opmeting, doorgedreven opvolging tot aan de oplevering door professionals.


Wij vertrekken vanuit de staat van het bestaande plat dak. Er wordt gecontroleerd of de bestaande dakbedekking nog in staat is om te dienen als basis. Indien niet wordt deze volledig vervangen en wordt er een dampscherm aangebracht. De ondergrond wordt schoon en vooral droog gemaakt. Daarop wordt de juiste isolatie aangebracht met montageschuim. Niet elk type isolatie is aangewezen hiervoor. Bovendien is het aanbrengen ervan niet vanzelfsprekend want het creëren van koudebruggen moet vermeden worden. De door ons geplaatste isolatie is ideaal als ondergrond voor een dakterras of groen dak.
Hierop wordt de gewapende EPDM aangebracht voor een perfect waterdicht resultaat.

De gebruikte producten hebben een bewezen hoge duurzaamheid, zijn voorzien van de nodige technische goedkeuringen en worden geplaatst door erkende dakspecialist. Het product beschikt dan ook over een garantie van de fabrikant van 10 jaar en een levensverwachting van minstens 50 jaar.

Lees minder

Lees meer

Onze selectie om uw plat dak optimaal te behandelen

Om een optimale behandeling te garanderen, werken we enkel samen met kwalitatief hoogstaande merken. Deze merken staan garant voor een bewezen levensduur van meer dan 50 jaar. Dit, in combinatie met de uitvoering volgens de regels van de kunst, zorgt voor een perfect eindresultaat.

Klassieke roofing wordt geplaatst in smalle stroken. Om deze aan elkaar te verbinden, worden de naden aan elkaar gelast met een brander. 
De wisselende temperaturen zorgen ervoor dat klassieke roofing sterk uitzet en krimpt. De overbodige naden scheuren gegarandeerd na 10 tot 20 jaar.


Wij werken uitsluitend met gewapende EPDM van Mastersystems of Resitrix. Deze hebben een verhoogde elasticiteit van 400% waardoor de levensduur sterk toeneemt tot meer dan 50 jaar. Deze worden aan elkaar gelast met warme lucht waardoor er geen brandgevaar is op de werf. 
 

De gewapende EPDM is 100% recycleerbaar en kan bovendien de regenwaterrecuperatie garanderen indien dit gewenst is.
 

Lees minder

Lees meer

Premies plat dak isoleren

Prijzen & premies voor uw plat dak te behandelen

Met de huidige premie van 6€/m² en de wetenschap dat een deskundig geisoleerd plat dak uw energiefactuur tot 30% terugdringt, ligt de terugverdientijd rond de 5 jaar. De vierkante meterprijs bij een klassieke woning schommelt tussen de 100€ en de 125€. Uit marktgemiddelden blijkt dat het premiebedrag tussen de 420€ en 600€ ligt.

Er wordt met een m²-prijs gewerkt. Deze is variabel naargelang de grootte van het dak, isolatiedikte en dakdetails.


Er wordt telkens een vaste prijs op maat gemaakt.


BTW-tarief van 6%
Bovendien is in heel wat gevallen de woning ouder dan 10 jaar: het verlaagd BTW-tarief van 6% geldt dan bij heel wat particuliere woningen.

Extra steunmaatregelen

De Overheid ondersteunt nog extra als men in aanmerking komt voor de Vlaamse Verbeteringspremie. Zo men liever gespreid betaalt zijn er uitermate aantrekkelijke vormen, zoals de Groene Lening, beschikbaar. 

Lees minder

Lees meer

Duurzame behandeling van uw plat dak in 6 stappen

1. Voorbereiden ondergrond

2. Ophogen dakranden

3. Aanbrengen isolatie

4. Aanbrengen waterdichtingslaag

5. Aanbrengen dakprofiel & zinkslab

6. Sluitend eindresultaat

Laat u niet verrassen: dakisolatie wordt verplicht tegen 2020

De Vlaamse overheid verplicht dakisolatie voor alle zelfstandige woningen. Vanaf 1 januari 2020 krijgt een woning in Vlaanderen bij een inspectie 15 strafpunten als het dak niet of onvoldoende geïsoleerd is. Daardoor kan de woning ongeschikt worden verklaard en mag deze niet meer verhuurd worden.

Vlaams minister van Wonen liet verstaan dat de huurders niet meteen op straat worden gezet, maar dat ze de verhuurders zal beboeten. Voor alle duidelijkheid: de verplichting tot dakisolatie geldt voor iedereen, maar voor verhuurders is de sanctie duidelijker.

De overheid lijft dus nog steeds erg overtuigd van isolatie.

“Als je ziet dat bijna één dak op vijf nog niet is geïsoleerd, terwijl je het warmteverlies daarmee tot een derde kan terugdringen, is daar nog veel winst te rapen”, aldus de Minister voor Energie (De Standaard 04/03/2016).

 • Verhoogde levensduur van meer dan 50 jaar Verhoogde levensduur van meer dan 50 jaar
 • Geen brandgevaar door vuurvrije verwerking Geen brandgevaar door vuurvrije verwerking
 • Bestand tegen extreme weersomstandigheden Bestand tegen extreme weersomstandigheden
 • CE-gekeurd CE-gekeurd
 • Hoge ecologische waarde Hoge ecologische waarde
 • Daling energiekost tot 30% Daling energiekost tot 30%
 • Geen risico op beschadiging Geen risico op beschadiging
 • 10 jaar garantie 10 jaar garantie
 • Gekwalificeerde product & uitvoering Gekwalificeerde product & uitvoering
 • 100% visuele controle op de kwaliteit 100% visuele controle op de kwaliteit
 • Korte terugverdientijd Korte terugverdientijd

pinFamilie Kerkhofs - Jespers
27/05/2016, Beerse

  Beste, De dakwerken aan ons plat dak zijn einde vorige week goed afgewerkt. De aangegeven aandachtspunten (zeker geen problemen zoals het blijkbaar werd overgebracht) werden allemaal grondig bekeken en bijgewerkt, zodat we samen zeer tevreden kunnen zijn van het resultaat. Laat ons toe de beide installateurs bijzonder te bedanken, want zij hebben hun werk goed en proper uitgevoerd en afgerond.  

Werd u hiermee verder geholpen?

Ja   Nee