phoneBel ons nu0800/15 160

95,7% rating

phone

Vrijblijvend plaatsbezoek

Klik hier !

Spouwmuurisolatie

Een goede spouwmuurisolatie heeft onder de energiebesparende maatregelen het hoogste rendement. Isolatie van de spouw met milieuvriendelijke materialen.

Lees meer

Dakisolatie

De dakisolatie van een hellend dak is dankzij de huidige overheidssteun een héél verstandige investering.

Lees meer

Gevelisolatie

Deze isolatietechniek geeft u de mogelijkheid om op hetzelfde ogenblik zowel de isolatie als de gevel onder handen te nemen. Kies voor twee vliegen in één klap. 

Lees meer

Plat dak isoleren

Wij gebruiken steeds de meest innoverende en kwalitatieve materialen waardoor men op een levensverwachting van meer dan 50 jaar kan rekenen.

Lees meer

Spouwmuurisolatie en dakisolatie: onze specialiteit

Wist u dat een muur en dak zonder of met gebrekkige spouwmuurisolatie en dakisolatie kunnen leiden tot een warmteverlies van 50% en meer? Warmteverlies betekent meer stoken met als gevolg een hogere energiefactuur en meer broeikasgassen in de lucht. Geen enkele investering heeft zo’n groot terugverdieneffect als na-isolatie. Isoleren van uw woning is op vandaag dus zeker geen overbodige luxe.

Onze website geeft weer welke oplossingen en materialen er voor zowel spouwmuurisolatie, gevelisolatie als dakisolatie actueel zijn. Iso Protect is erkend specialist in zowel dakisolatie als muurisolatie. Bovendien kan in veel gevallen een premie verkregen worden. Oorspronkelijk ontbrak een duidelijke kwaliteitsstandaard. De Vlaamse Overheid heeft hier in 2012 paal en perk aan gesteld. Er werd beslist om resultaatgerichte normen in het leven te roepen. De overheid heeft nu het voordeel dat men er zeker van is dat de toegewezen premies terecht zijn. Bij spouwmuurisolatie is deze norm gekend als STS71-1.

Kortom, wie denkt aan na-isolatie van muur of dak denkt aan Iso Protect.

ESF Investeert in uw toekomst

Binnen de missie en waarden van Group Protect, de context en zijn strategie is blijven evolueren noodzakelijk om de referentie te blijven binnen ons segment. Het is belangrijk binnen onze organisatie dat mensen zich goed voelen en met kennis samen willen werken aan onze toekomst.

Dankzij de steun van het Europees Sociaal Fonds en de Vlaamse Overheid hebben we de projecten anders organiseren en opleiding in bedrijven kunnen opstarten. Met als doel “hoe sterker onze medewerkers, hoe sterker we er staan als bedrijf”

Beide projecten moeten zorgen voor een:

  • Inhoudelijk interessante jobs, afgestemd op persoonlijk kennen en kunnen, met een gezonde taakspanning en de juiste opleidingen.
  • Als zelfsturende teams oplossingen zoeken voor de dagelijkse uitdagingen, met toegevoegde waarde en respect voor iedere werknemer.
  • Beter samen werken rond het behalen van een vooropgesteld doel.
  • Een job waarin u kan bijleren, mag meedenken en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden hebt.

Het ESF project is op 1 november 2018 van start gegaan.

Belangrijk bericht

Om uw gezondheid en die van onze medewerkers te garanderen,
nemen wij de nodige voorzorgsmaatregelen om het plaatsbezoek bij u thuis veilig te laten verlopen:

  • Wij dragen een mondmasker.
  • Wij dragen handschoenen en ontsmetten onze handen met handgel.
  • Wij houden minstens 1,5 meter afstand. 

Zorg goed voor uzelf en de mensen rondom u.

Tot binnenkort. 

Na-isoleren

Van zodra het over het na-isoleren van uw woning gaat is Iso Protect de specialist voor de isolatie van zowel dak, gevel als spouw. Wij hebben reeds duizenden gebouwen succesvol geïsoleerd.

Lees meer

Weten wat een spouwmuurisolatie u aan verwarmingskosten zou besparen?
Laat GRATIS een isolatie-expert langskomen.

Ja, ik wil een vrijblijvend plaatsbezoek