Gevelafwerking in crepi

Crepi, ook wel sierpleister of gevelbepleistering genoemd, bezorgt je gevel een mooie en egale afwerking. Daarnaast beschermt het je gevel tegen allerlei weersinvloeden en kan je het gebruiken als afwerkingslaag bij gevelisolatie.

Wens je je gevel een nieuwe uitstraling te geven? Dan zit je goed bij Iso Protect. Onze experts begeleiden jou bij het kiezen van de juiste gevelafwerking; geheel naar wens.

Vraag een gratis plaatsbezoek aan voor:

Stap 1/3

Bezorg me ook informatie over:

Stap 2/3

Hoe kunnen we jou contacteren

Stap 3/3

gevelisolatie crepi zerkegem isoprotect

Voordelen van crepi

  1. Bescherming tegen weersinvloeden en vocht
    Crepi beschermt je gevel tegen verschillende weersinvloeden. Sterker nog, onze siliconen crepi is waterdicht en neemt geen vocht op. Dit is geen overbodige luxe, wetende dat een gebrekkige bescherming van de gevel kan leiden tot vochtproblemen.
  2. Geschikt voor iedere woning
    Of je nu een landelijke of moderne woning hebt: crepi is geschikt voor iedere woning. Dit komt door de authentieke uitstraling van een gevel in crepi. Verder kan je zeker zijn van een mooi en egale afwerking.
  3. Veel keuzemogelijkheden
    Het aanbod van kleuren bij crepi is quasi eindeloos: een opvallende roze of oranje kleur, of een neutrale wittint…. Alles is mogelijk! Je kan met crepi je creativiteit de vrije loop laten gaan.
gevelisolatie crepi detail isoprotect

Welke soort crepi gebruiken we?

Bij Iso Protect gebruiken we siliconen crepi, een synthetische crepi op basis van kunsthars. Door zijn synthetische opbouw is het licht elastisch waardoor scheuren zich niet of nauwelijks voordoen. 

achtergevel afgewerkt

Gevelafwerking in crepi combineren met gevelisolatie

Gevelisolatie wordt vaak gecombineerd met een gevelafwerking in crepi of sierpleister. De reden? Het verbetert niet alleen de energieprestaties van je woning, maar het beschermt je woning ook tegen vocht en andere invloeden.

Meer weten over gevelisolatie met crepi? Aarzel dan zeker niet onze isolatie-experts te contacteren. 

whatsapp image 2018 03 07 at 11.54.18.jpeg

Crepi reinigen

Heeft jouw woning reeds een gevelafwerking in crepi en kan deze een reiniging gebruiken? Geen probleem! Samen met ons zusterbedrijf Mos Protect, expert in het ontmossen van daken en reinigen van gevels, laten we jouw gevel er terug als nieuw uitzien. 

Ook je gevel afwerken met crepi?

Vraag GRATIS een plaatsbezoek aan met een expert en ontvang een prijsofferte op maat.

referenties iso protect