Kalei je gevel en geef het een nieuw leven

Wil je je gevel een nieuw leven geven? Laat hem dan kaleien door Iso Protect. Door je gevel te kaleien vernieuw je niet alleen het uitzicht, maar bescherm je hem ook tegen vocht en andere invloeden.

Vraag een gratis plaatsbezoek aan voor:

Stap 1/3

Bezorg me ook informatie over:

Stap 2/3

Hoe kunnen we jou contacteren

Stap 3/3

isoprotect sundae93 2 1680097071

Voordelen van kaleien

  • Gevel ziet er piekfijn uit
  • Bestand tegen elk type weer
  • Waardestijging woning
  • Perfecte uitvoering door vakmannen
  • Waterafstotend
  • Sterk ademend
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Duurzaam door het goed uitgebalanceerd bindmiddel

Wat is kaleien?

Kaleien is een eeuwenoude verftechniek die vaak wordt gebruikt bij de restauratie van gebouwen en monumenten. Al kan je deze techniek ook perfect toepassen bij nieuwbouw.

Door je gevel te kaleien bescherm je hem tegen allerlei weersinvloeden. Bovendien is het een milieuvriendelijke en duurzame methode dat je gevel dampopen houdt. Dat laatste is enorm belangrijk voor een goede muurhuishouding en om vochtproblemen te vermijden.

Met kaleien kan je een oude gevel renoveren en oneffenheden wegwerken. Ook krijgt je gevel hierdoor een karakteristieke en authentieke uitstraling.

Een gevelafwerking in kalei, volledig naar jouw wensen

Ons uitgebreid Color System is het basisinstrument voor de keuze en combinatie van kleuren. Weet je niet welk kleur te kiezen? Geen nood, onze experts adviseren je graag bij de beste keuze.

Door het aanbrengen van de kalei met een blokkwast, krijgt je gevel een mooie authentieke uitstraling. Meestal wordt er standaard gekozen voor witte kalei. Daarmee creëer je een mooie en rustieke uitstraling die perfect past bij landelijke woningen. Liever een moderne uitstraling? Door het toevoegen van kleurpigment kan kaleien ook in andere kleuren.

Doeltreffende methode: de Lotus-Effect® Technology

De Lotus-Effect® Technology werkt op dezelfde manier als het Lotusblad. Door de combinatie van een waterafstotend oppervlak en een speciale microstructuur kunnen vuildeeltjes zich niet goed hechten aan het oppervlak. Afrollende waterdruppels van een volgende regenbui nemen die vuildeeltjes probleemloos mee. Jouw gevel wordt dus zelfreinigend en blijft beduidend langer mooi.

Lotusan is microgestructureerd. Het contactvlak voor water en vuildeeltjes met de ondergrond is sterk gereduceerd.

Lotusan is zeer waterafstotend. Regendruppels rollen onmiddellijk naar beneden en nemen gemakkelijk de loszittende vuildeeltjes mee.

iso protect sundae23

Technische dienst

Iso Protect is steeds bij jou in de buurt. Onze technische diensten bevinden zich in Zwevegem, Mechelen, Gent, Genk, Gosselies en Braine l’Alleud. Je kan ons bereiken op het gratis nummer 0800 / 15 160.

Technische dienst Iso Protect

Ook je gevel kaleien?

Vraag GRATIS een adviesgesprek aan.

referenties iso protect