phoneBel ons nu0800/15 160

95,7% rating

phone

Vraag hier uw plaatsbezoek aan

Spouwmuur isolatie premie

Uw spouwmuur isoleren is belangrijk en dit om verschillende redenen. Meer isoleren staat voor minder stoken en dat vermindert schadelijke uitstoot in de atmosfeer. Meer isoleren gaat de uitputting van de fossiele brandstoffen tegen en tenslotte, maar niet in het minst, kunt u door uw spouwmuur te isoleren flink wat besparen op uw energiefactuur. Aan het isoleren van spouwmuren bij oudere woningen hangt natuurlijk een prijskaartje vast. Om deze ingreep sneller te laten verlopen en financieel draagbaar te maken, komen diverse overheden tussen met premies en andere steunmaatregelen.

Zo kunt u in Vlaanderen genieten van een spouwmuur isolatiepremie van uw netbeheerder. Bij na-isolatie en een spouwvulling van minimum 50 mm bedraagt deze tussenkomst 6 euro per vierkante meter, op voorwaarde dat de werken uitgevoerd worden door een erkende aannemer zoals Iso Protect. Deze spouwmuur isolatie premie is niet beperkt qua bedrag: hoe meer u isoleert, hoe meer u ontvangt. Vanaf 2018 zal deze spouwmuur isolatiepremie opnieuw verminderd worden. Wie snel reageert kan er dus nog altijd een pak voordeel uit halen.

Naast de spouwmuur isolatie premie bestaat er ook nog zoiets als een combipremie voor wie gelijktijdig de spouwmuren na-isoleert en nieuwe ramen plaatst met hoogrendementsglas. In dit geval blijft de spouwmuur isolatiepremie gelijk, maar kunt u tot 2.100 euro extra ontvangen voor de beglazing. Alle voorwaarden en correcte bedragen voor Vlaanderen kunt u terugvinden op www.energiesparen.be

De spouwmuur isolatiepremie verschil van gewest tot gewest. Alle info voor Wallonië vindt u op www.energie.wallonie.be en voor het Brussels gewest op www.ibgebim.be

Wenst u snel en zonder zoek- of puzzelwerk een sluitend antwoord omtrent de hoogte van uw mogelijke spouwmuur isolatiepremie, dan kunt u ook rechtstreeks met ons contact opnemen. Wij vertellen u duidelijk en vrijblijvend waar het op staat en helpen u een maximaal rendement te halen voor een minimale kost.