Een stevige basis

Kiezen voor Iso Protect betekent bewust kiezen voor een betrouwbare en nationale speler in isolatie met meerdere vestigingen in het hele land.

We zijn een gestructureerde, Belgische onderneming en erkende specialist in de isolatie van woningen. Iso Protect maakt deel uit van het hoofdbedrijf Group Protect met steeds dezelfde oprichters: Iso Protect, Aqua Protect, Solar Protect, Mos Protect en Energy Protect. Group Protect is sinds 2002 actief en kan daarom als expert in de isolatiesector aanzien worden.

Je kan dus vertrouwen op een financieel stabiel bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring.

sinds 2002 logo s 2021

Onze missie

Iso Protect is een dienstverlenende organisatie die gespecialiseerd is in de isolatie van woningen en gevelafwerkingen.

Wij garanderen onze klanten innovatieve oplossingen die prijs-kwaliteit optimaal zijn, op basis van ons professionalisme. Wij geven prioriteit aan een correcte service waarbij stiptheid, netheid, snelheid, transparantie en respect naar communicatie centraal staan.

Dankzij onze nauwe samenwerking met onze leveranciers willen wij de kwaliteit van onze uitvoering voortdurend verbeteren. Wij bieden ons team van dynamische medewerkers een gestructureerde en stabiele omgeving waarbij ondersteuning gelinkt wordt aan stimulerende appreciatie, verloning en opleidingen.

Onze waarden

Bij ons staat kwaliteit voorop. Vanaf het eerste contactmoment, over de afronding van het project, tot de dienst na verkoop. Onze kwaliteit staat telkens centraal. Zo hebben wij een goede naam opgebouwd in het hele land.

Met meer dan 15 jaar ervaring zijn we ongetwijfeld expert in onze sector. Technologie staat niet stil, dus wij ook niet. We houden de ontwikkelingen nauwgezet in het oog en onze medewerkers worden hierin continu bijgeschoold. We kunnen rekenen op de ervaring en loyaliteit van onze medewerkers. Dit resulteert in de meest kwalitatieve en optimale oplossing voor onze klanten.

Onze klant staat altijd centraal.

Er heerst respect tussen de diverse functies en de verantwoordelijkheden die worden opgenomen, alsook in onze uitvoering en omgang met het materiaal. Dit resulteert in een constructieve samenwerking.

Wij kiezen steeds voor de beste oplossing in functie van de behoeften van onze klanten.

We willen de beste oplossingen kunnen garanderen aan onze klanten, dit doen we door de marktontwikkelingen op de voet te volgen. Dit maakt ons de trendsetter binnen onze sector.

We zijn een dynamische onderneming met gemotiveerde en gepassioneerde medewerkers. Zij willen via persoonlijke engagement hun verantwoordelijkheid opnemen en onze ambities waarmaken.

We communiceren op een transparante manier, zowel intern als extern. We realiseerden hiervoor de nodige tools.

Ons team

Aan de basis van onze groeiende onderneming ligt onze sterke bedrijfscultuur. Wij bieden een goed gestructureerde en stabiele omgeving aan onze werknemers waarbij ondersteuning gekoppeld wordt aan appreciatie, opleiding en verloning.
Onze medewerkers krijgen de kans om zich ten volle te ontwikkelen, waarbij ze hun sterktes benutten en hun verbeterpunten aanscherpen.
Wens je deel uit te maken van onze ondernemende groep medewerkers?
Bekijk dan zeker onze openstaande vacatures.

Waarom kiezen voor Iso Protect?

  • Uitgesproken expertise met zo’n 5.000 werven per jaar
  • De hoogste tevredenheidsscores: een tevreden klant, dat is ons doel
  • Nationaal actief met vestigingen bij jou in de buurt: Zwevegem, Gent, Genk, Mechelen, Gosselies en Braine l’Alleud
  • In betrouwbare en ervaren handen
  • Jouw isolatie specialist
gp foto gebouw zwevegem logo iso protect

Wens je ons je vertrouwen te schenken?

Duizenden klanten gingen je voor.

referenties iso protect