phoneBel ons nu0800/15 160

95,7% rating

phone

Vraag hier uw plaatsbezoek aan

Onze missie

Iso Protect is een dienstverlenende organisatie die zich specialiseert in de na-isolatie van woningen.


Gedragen door ons professionalisme garanderen wij onze klant innovatieve oplossingen die prijs-kwaliteit optimaal zijn. Wij staan voor een correcte dienstverlening waarbij stiptheid, snelheid, properheid, transparantie en respectvolle communicatie centraal staan.


Door een nauwe samenwerking en dialoog met onze leveranciers willen wij de kwaliteit van uitvoering voortdurend verbeteren. Via onze financiële stabiliteit ondersteunen we de continuïteit voor ons en onze partners.


Als groeiende onderneming bieden wij ons team van dynamische medewerkers een stabiele en goed gestructureerde omgeving waarbij ondersteuning gekoppeld wordt aan stimulerende appreciatie, verloning en opleidingen.

Onze waarden

Kwaliteit
Kwaliteit primeert in alles wat we doen. Van de eerste contactopname, over de oplevering van de werken, tot de dienst na verkoop: onze kwaliteit staat steeds centraal. Op deze manier hebben wij onze goede naam in de regio opgebouwd.


Expertise
Met meer dan 15 jaar ervaring in de sector kunnen we ons ongetwijfeld expert noemen. De technologie staat niet stil. We houden nauwgezet de nieuwe ontwikkelingen in het oog en medewerkers worden voortdurend bijgeschoold om hieraan te voldoen. Wij kunnen hierbij rekenen op onze ervaring, loyaliteit van onze medewerkers en een stabiele organisatie. Dit alles resulteert in de optimale en meest kwalitatieve oplossing voor onze klant.


Klantgericht
Onze klanten staan steeds centraal.


Respect
Binnen de groep hebben we respect voor de diverse functies en verantwoordelijkheden die we opnemen en dit resulteert in een constructieve samenwerking. Ook in onze uitvoering en omgang met ter beschikking gestelde materiaal en gereedschap. 

Onafhankelijkheid
Wij kiezen steeds de beste oplossing in functie van de behoeften van de klant.


Innovatie
We volgen de marktontwikkelingen op de voet, zodat we op elk moment de beste oplossing aan onze klanten kunnen garanderen. Dit maakt ons trendsetter binnen onze sector.


Ambitie

We zijn een dynamische onderneming met enthousiaste medewerkers die via persoonlijk engagement hun verantwoordelijkheden opnemen en onze ambities willen waarmaken.


Transparantie
We communiceren steeds op een transparante manier zowel intern met onze medewerkers als extern met onze klanten, leveranciers en stakeholders. Hiervoor implementeerden wij de nodige tools.

Ons team

Onze sterke bedrijfscultuur ligt aan de basis van onze groeiende onderneming. We bieden ons team van dynamische medewerkers een stabiele en goed gestructureerde omgeving waarbij ondersteuning gekoppeld wordt aan stimulerende appreciatie, verloning en opleidingen.


Medewerkers kunnen zich ten volle ontwikkelingen. Ze krijgen alle kansen om hun eigen sterktes te benutten en hun verbeterpunten aan te scherpen waar nodig.


Wenst u deel uit te maken van onze dynamische groep medewerkers?
Bekijk dan zeker onze openstaande vacatures via deze link.

Iso Protect: de juiste keuze

Met Iso Protect is uw woning in betrouwbare en ervaren handen. 

We maken deel uit van de Belgische Group Protect. Een stabiele en gezonde onderneming die actief is in verschillende bouwsectoren zoals vochtbestrijding (Aqua Protect)het ontmossen van daken en reinigen van gevels (Mos Protect)het plaatsen en onderhouden van zonnepanelen(Solar Protect) en airconditioning (Energy Protect).

Na meer dan 15 jaar ervaring in de bouwsector, leidt Group Protect jaarlijks de optimalisatie en renovatie van meer dan 5000 particuliere woningen in goeie banen. 

Kiezen voor Iso Protect is dus kiezen voor een betrouwbare nationale speler in het na-isoleren van woningen met vestigingen over gans het land en jarenlange ervaring.