Gevelisolatie, maak uw gevel klaar voor de toekomst

phoneBel ons nu0800/15 160

95,7% rating

Verdubbeling premie buitengevelisolatie vanaf 2021

Premies plat dak isoleren

De Vlaamse overheid verdubbelt de premie voor buitengevelisolatie van €15/m² naar €30/m² vanaf 2021. Binnen de Vlaamse langetermijnstrategie voor renovatie moeten de bestaande woningen in Vlaanderen tegen 2050 een vergelijkbaar energieprestatieniveau halen als nieuwbouwwoningen die in 2015 een vergunning hebben aangevraagd. Dit betekent dat alle woningen moeten voldoen aan het energielabel A (= EPC-kengetal van 100).

Om dit streefdoel te bereiken moet er geBENOveerd worden, wat staat voor ‘beter renoveren’ of ‘energiezuinig renoveren. Daarom heeft de Vlaamse regering beslist om de basispremie voor buitengevelisolatie te verdubbelen van €15/m² naar €30/m². Wees er dus snel bij en vraag nu een gratis plaatsbezoek.

Gevelisolatie

MET GEVELISOLATIE IS UW BUITENMUUR KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Iso Protect biedt een feilloze totaalbehandeling voor uw buitengevel.

Naast het isoleren om het wooncomfort in uw woning te verhogen én uw energiefactuur te doen dalen, wordt uw woning in een nieuw jasje gestoken.  Dagelijks staan wij garant voor de perfecte uitvoering van onze projecten.  Van opmeting, doorgedreven opvolging tot aan de oplevering door onze eigen professionals.

GEVELISOLATIE, DAT IS TWEE VLIEGEN IN ÉÉN KLAP

Gevelisolatie is dé ideale oplossing als u zowel de buitengevel wil isoleren als renoveren. Naast een uitstekende isolatie, wordt het uitzicht van uw woning ook grondig vernieuwd.


Om de buitenmuren van een woning te isoleren kunt u kiezen voor een spouwmuurisolatie, binnenisolatie of gevelisolatie. De laatste isolatietechniek geeft u de mogelijkheid om in één adem de gevel onder handen te nemen, omdat gevelisolatie een nieuwe afwerking in pleister of gevelbekleding vereist. Zo wordt er bij gevelisolatie een houten regelwerk tegen de buitenmuur aangebracht waarin men de muurisolatie plaatst, en daarna wordt het geheel afgewerkt met crepi, panelen of Axo Brixx.

Uw voordelen met gevelisolatie

  • Uw gevel ziet er als nieuw uit Uw gevel ziet er als nieuw uit
  • Koudebruggen uitgesloten Koudebruggen uitgesloten
  • Daling energiekost tot 20% Daling energiekost tot 20%
  • Bestand tegen elk type weer Bestand tegen elk type weer
  • 10 jaar garantie 10 jaar garantie
  • Perfecte uitvoering door vakmannen Perfecte uitvoering door vakmannen
  • 100% visuele controle op de kwaliteit 100% visuele controle op de kwaliteit
  • Korte terugverdientijd Korte terugverdientijd
  • Waardestijging gebouw Waardestijging gebouw

GEVELISOLATIE OP UW MAAT

De mogelijkheden met buitengevelisolatie zijn zo goed als onbeperkt. U kiest het kleur en uitzicht volledig zoals u dat wenst.

Gevelisolatie met crepi

foto werf gevelisolatie met crepi

Bij heel wat renovatieprojecten ziet men dat de buitenmuren met gevelisolatie en crepi bekleed worden. Deze methode biedt een snelle en efficiënte oplossing. Het is bovendien de meest budgetvriendelijke oplossing binnen het segment van de gevelisolatie.
Dankzij deze oplossing beschermt men ook de onderliggende constructie tegen vocht en vriesweer. Ook bouwknopen behoren met gevelisolatie tot de verleden tijd. Zeker bij oudere woningen biedt dit heel wat voordelen. Voegen kunnen niet langer opvriezen en doorslaand vocht op de binnenmuren is verleden tijd. Wij raden steeds een isolatiedikte van minstens 10 cm aan. De isolatie voldoet zo aan de hedendaagse isolatienormen. Door het aanbrengen van de verschillende lagen wordt er een bijzonder sterk geheel gevormd. Hierdoor zijn scheurtjes en oneffenheden uitgesloten. De laatste laag dient om het geheel af te werken, hierbij wordt een sierpleister aangebracht. Deze laag laat uw gevel er nagelnieuw uitzien en biedt bovendien ook een extra bescherming.

Gevelisolatie met Axo Brixx

De nieuwe trend in gevelisolatie. Met Axo Brixx kunt u in een handomdraai uw woning een volledige nieuwe én authentieke look geven. Axo Brixx wordt vaak verward met steenstrips, gezien het ook een steenlook geeft aan de woning. Het is echter een imitatie van een gevelsteen, wat veel voordelen biedt.

De Axo Brixx voordelen: lichte constructie, winst binnenruimte en geen koude bruggen. 

Gevelisolatie met gevelpanelen

Een andere mogelijkheid voor het isoleren van uw buitengevel is werken met gevelpanelen voorzien van een hoogrenderende isolatielaag. Dan zijn er 2 type manieren om te isoleren.

1. Ofwel gevelpanelen die isoleren en tegelijkertijd voorzien zijn van een afwerkingslaag. Dit hoogwaardig isolatiesysteem zorgt voor een aansluitende isolatieschil rond uw woning. De bevestiging van deze isolerende panelen is verschillend volgens fabrikant. Diverse afwerkingslagen zijn mogelijk van industrieel aluminium naar een meer rustieke afwerking met hout.

2. Een tweede type van gevelisolatie kan door het eerst aanbrengen van een isolerende schil met het gebruik van hardschuim isolatieplaten. Een afwerkingslaag kan aangebracht worden door te werken met een frame. Dit frame zal zorgen voor een stevige hechting van de afwerkingslaag met bijna oneindige mogelijkheden.

Laat u inspireren door onze referenties in gevelisolatie

pinFam Delmeire - De Dauw
Oudenaarde

  Beste, hierbij wil ik nog es mededelen dat we heel tevreden zijn over de samenwerking en de uitgevoerde werken. Ook vertegenwoordiger die langs geweest is, en de mensen die uiteindelijk de klus geklaard hebben. Een aanrader mocht iemand me wat vragen!! Mvg,  

Prijzen buitengevelisolatie

Iso Protect werkt steeds met een m²-prijs gewerkt. Deze is variabel naargelang de grootte van de gevel, de isolatiedikte, het type van afwerking en ook de geveldetails.

Er wordt telkens een vaste prijs op maat gemaakt.

BTW-tarief van 6%
Bovendien is in heel wat gevallen de woning ouder dan 10 jaar: het verlaagd BTW-tarief van 6% geldt dan bij heel wat particuliere woningen.

Extra steunmaatregelen
De overheid ondersteunt nog extra als men in aanmerking komt voor de Vlaamse Verbeteringspremie. Indien u liever gespreid betaalt, zijn er uitermate aantrekkelijke vormen zoals de Groene Lening beschikbaar.

Ga energieverlies tegen dankzij gevelisolatie

Muren die niet of onvoldoende geïsoleerd zijn, kunnen leiden tot een warmteverlies van 50% en meer. Dit verlies zorgt rechtstreeks voor een hogere energiefactuur.


Buitengevelisolatie is dé ideale manier voor wie dat warmteverlies direct wil aanpakken én ook het uitzicht van zijn woning grondig wil vernieuwen.

Duurzame behandeling van uw buitengevel met crepi

Voorbereiden ondergrond bij buitengevelisolatie

1. Voorbereiden bestaande gevel

2. Isolatie plaatsen

3. Aanbrengen hoekprofielen

4. Aanbrengen uitvlakkingsmortel en daarna hechtingslaag

5. Aanbrengen sierpleister

DUURZAME BEHANDELING VAN UW BUITENGEVEL MET AXO BRIXX

1. Voorbereiden bestaande gevel

2. Aanbrengen isolatie

3. Aanbrengen hoekprofielen

4. Aanbrengen uitvlakkingsmortel

5. Na het aanbrengen van de extra cementlaag wordt de afwerking aangebracht met de Axo Brixx-look

Kwaliteit, daarvoor staan we garant

Uw woning was een grote investering. Wij gaan er professioneel mee om en hebben daar ook de certificaten voor.

Wie is Iso Protect?

Iso Protect is een fabrieksonafhankelijk installateur en heeft intussen meer dan 8000 woningen succesvol geïsoleerd. Dit maakt dat wij als het meest toonaangevend bedrijf in de sector garant staan voor de allerbeste producten met moderne installatietechnieken. Wij zijn over gans Vlaanderen actief.

Iso Protect is een onderdeel van Group Protect, een Belgische cluster van ondernemingen waaronder ook Aqua Protect (vochtbestrijding) en Mos Protect (Ontmossen van daken) behoren.

Wij streven steeds naar een optimale klantentevredenheid. Dit door middel van een perfecte uitvoering, maar ook door de doorgedreven opvolging van al onze projecten door professionals, van opmeting tot oplevering waar u als klant steeds centraal staat.

Werd u hiermee verder geholpen?

Ja   Nee