Gevelisolatie met steenstrips

Door te kiezen voor gevelisolatie met een afwerking in ECO steenstrips behoud je de authentieke uitstraling van klassieke bakstenen, maar geniet je van de praktische voordelen van steenstrips.

Vraag een gratis plaatsbezoek aan voor:

Stap 1/2

Hoe kunnen we jou contacteren

Stap 2/2

dsc 3564

Waarom kiezen voor gevelisolatie met steenstrips?

Dankzij gevelisolatie druk je je verwarmingskosten en verhoog je je comfort. Een afwerking met ECO steenstrips geeft je gevel dan weer een frisse uitstraling. ECO steenstrips zijn dunne, ecologische baksteenstrips die we strip voor strip tegen de isolatieplaten vastlijmen. Door hun lichte gewicht en flexibel materiaal zijn ze makkelijk op maat te versnijden en te plaatsen.

Ecologisch & duurzaam

De steenstrips worden niet voor niets ECO genoemd. Ze bestaan voor 95% uit natuurlijk grondstoffen zoals zand en steen. Daarnaast verloopt het productieproces veel duurzamer dan bij klassieke bakstenen. In plaats van de gebruikelijke 1000°C, hebben steenstrips genoeg aan een drogingstemperatuur van 60°C. Tot slot zijn steenstrips veel dunner, waardoor er bespaard wordt op grondstoffen, energie én transport. 

dsc 3830

Compact & kwalitatief

Op het vlak van stevigheid doen de ECO steenstrips niet onder voor de klassieke bakstenen. Bovendien bieden ze waterdichte bescherming aan de gevelisolatie. ECO steenstrips aborberen geen water, waardoor ze niet los kunnen vriezen. Ze zijn wel dampdoorlatend zodat het vocht in je woning nog steeds naar buiten kan. 

dsc 3349

In alle maten, vormen & kleuren

Steenstrips zijn dun en zo licht als een veertje. Daardoor kan je de strips makkelijk op maat versnijden. De kleur van de steenstrips én van de voegen kies je bovendien helemaal zelf, waardoor je de gevel naar je eigen smaak kan zetten.

Jouw voordelen van gevelisolatie

Gevelisolatie is een van de meest impactvolle energetische ingrepen die je kan doen. Omdat de warmte minder snel kan ontsnappen, hoef je ook minder te stoken. Op warme zomerdagen blijft het dan weer heerlijk koel in je woning.

  • Verhoogd comfort
  • Lagere energiefactuur
  • Betere EPC-score
  • Vochtbestendig & dampdoorlatend
  • Waardestijging van je woning

De prijs van gevelisolatie met steenstrips

Wil je ook je buitengevel laten isoleren en afwerken met steenstrips? De prijs hangt sterk af van de te isoleren oppervlakte en gekozen materialen. Laat gratis een expert bij jou thuis langskomen voor een gedetailleerde prijsofferte op maat.

dsc 3660

Je gevel isoleren en renoveren, doe je met Iso Protect!

  • Onmiskenbare expertise met zo’n 5.000 werven per jaar
  • Hoogste tevredenheidsscores: een tevreden klant, daar gaan we voor
  • Nationaal actief met vestigingen ook bij jou in de buurt: Zwevegem, Mechelen, Gent, Genk, Gosselies en Braine l’Alleud.
  • Officieel erkend door toonaangevende instanties
  • 10 jaar garantie zonder verrassingen achteraf
iso protect sundae17

Ook je gevel isoleren en afwerken met steenstrips?

Vraag GRATIS een adviesgesprek aan met een expert.

referenties iso protect