Expert in dakisolatie

Met dakisolatie van Iso Protect vindt er een daling in jouw energiefactuur plaats. Wij voorzien de plaatsing en controle van je onderdak en kiezen de passende isolatie voor in jouw woning.

Waarom voor dakisolatie van Iso Protect kiezen? Wij leiden jou zorgeloos naar duurzame dakisolatie in 1 dag. Daarom kiezen wij er bewust voor om met glaswol te werken. Dit is een milieuvriendelijk product en is vrij van chemische bindmiddelen. Glaswol zorgt voor een thermische en akoestische isolatie en zorgt bovendien voor een optimale lucht- en waterdampdichtheid waardoor condensproblemen vermeden worden.

Vraag een gratis plaatsbezoek aan voor:

Stap 1/3

Bezorg me ook informatie over:

Stap 2/3

Hoe kunnen we jou contacteren

Stap 3/3

iso protect plaatsen dakisolatie 2 1664981644

Voordelen van dakisolatie

 • Dankzij dakisolatie gaat de energierekening onmiddellijk omlaag
 • Woning stijgt in waarde
 • 10 jaar garantie
 • Kwaliteitsvolle producten en uitvoering
 • Korte terugverdientijd
 • Je komt in aanmerking voor een premie
 • Korte installatieduur
 • Milieuvriendelijke oplossing
 • Het is een veilige vorm van isolatie: het gebruikte isolatiemateriaal is onbrandbaar. Onze dakisolatie met glaswol bijvoorbeeld is brandwerend en heeft brandklasse A1
 • Je creëert een comfortabel aanvoelend huis
 • Het is een uitstekende thermische isolator, ook in de zomermaanden
 • Een perfect vochtregulerende isolatie voor daken
 • Zorgt voor een naadloze, koudebrugvrije isolatiemat
 • Geluidsabsorberend
 • Bij verhuur of verkoop is het bij wet verplicht dat de eigenaar aan de nieuwe bewoners een energieprestatiecertificaat (EPC) overhandigt. De resultaten van het certificaat worden dankzij dakisolatie heel wat beter. Dit heeft een positieve invloed op de (verhuur)waarde van jouw woning

De juiste dakisolatie voor jouw hellend dak

Om steeds een juiste oplossing op maat te kunnen bieden voor dakisolatie, laten wij graag onze klanten kiezen voor isolatie met of zonder dampscherm.

Een onbeklede minerale glaswolmat. De glaswolmat, waarop om de 10 cm merkstrepen aangebracht zijn, biedt een uitstekend resultaat. Het voordeel hiervan is dat bij het te isoleren dak de platen gemakkelijk op maat kunnen versneden worden. Dit laat een vlotte plaatsing bij onregelmatige keperafstanden toe.

dakisolatie

Er kan een dampscherm voorzien worden op de isolatie als afwerking. Deze wordt aangebracht bovenop het isolatiemateriaal.

Heb je niet zo’n groot budget? Laat dan je zoldervloer isoleren. Dit is een eenvoudige ingreep. De materialen worden via een inblaassysteem op de vloer aangebracht. Het is dus niet nodig isolatie aan te brengen tussen de gordingen van het dak. Een zoldervloer isoleren is vakwerk wat door een erkende installateur als Iso Protect moet worden uitgevoerd.

zoldervloer isoleren

Dakisolatie: onze werkwijze

Bij een te isoleren dak is de aanwezigheid van een onderdak cruciaal. De voornaamste functie van het onderdak is om insijpeling van water te verhinderen, maar tevens ook om de waterdamp uit de woning door te laten. Het aanbrengen van een onderdakfolie kan langs de binnenkant waardoor het niet nodig is om jouw volledig dak te vernieuwen. De onderdakfolie wordt op de bestaande dakstructuur geplaatst met nadien het ophogen van de kepers tot een dikte van 18 cm.

De glaswolmatten zijn speciaal ontwikkeld voor de thermische en akoestische isolatie van hellende daken. Deze zijn geschikt voor regelmatig als onregelmatig daktimmerwerk, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. Dankzij de grote zijwaartse elasticiteit klemmen ze goed tussen de kepers. Hierdoor wordt de continuïteit van de isolatie gegarandeerd en worden koudebruggen vermeden.

2b.aanbrengen dampscherm
9e4ec5ee c1d0 410e 9d5c 46f5ccdcbe87
101398846 1169248133408101 5460067412302888960 n
iso afdichten dampscherm lint
dakisolatie lint
iso dak stap6

Klant aan het woord

“We willen onze kinderen meer speelruimte geven. Van de zolder maken we met Iso Protect een slaap- en studiekamer. Het plaatsen van de veluxen, het isoleren en de afwerking met gyproc verliep heel vlot!”
-Mevr. Verniest uit 8310 Assebroek, Brugge.

Premies dakisolatie

Het isoleren van je woning is een investering die de moeite waard is. Geen enkele investering heeft zo'n groot terugverdieneffect als isolatie. Ook kan je de kosten beperken door gebruik te maken van isolatiepremies.

In onze premiegids vind je een volledig overzicht van alle isolatiepremies en fiscale voordelen waar je aanspraak op kan maken in 2022.

iso protect premiegids aanvragen

Prijs dakisolatie

De prijs van dakisolatie hangt grotendeels af van:

 • Type dak
 • Plaatsingskosten
 • Vervoerskosten
 • Opkuis na plaatsing

Heb je nood aan dakisolatie en wens je een offerte op maat? Vraag dan zeker een vrijblijvend plaatsbezoek aan.

iso protect prijs dakisolatie

Wij kiezen voor kwaliteit

Bij Iso Protect beschikken we over het Construction Quality-label. Dit is het op maat van de bouwsector gemaakte alternatief voor de ISO-normen. Klantentevredenheid, administratieve kwaliteit en vaktechnische kwaliteit zijn hierbij de belangrijkste pijlers. Zoals je kan zien, gaan wij veel verder dan enkel het aanbieden van dakisolatie op maat van jouw woning.

Dit label wordt enkel toegekend aan aannemers die:

 • niet terugdeinzen om hun klanten harde garanties te bieden over de kwaliteit van de werken.
 • hun bedrijf leiden met een langetermijnvisie.
 • succes niet zien als eindbestemming, maar als een gevolg van een sterk beleid dat in het teken staat van kwaliteit.


Het Construction Quality-label maakt deel uit van het WTCB. Meer info kan je terugvinden op www.constructionquality.be en www.wtcb.be.

logo constructionquality

Blauwe Lening

Iedereen heeft recht op een comfortabele en geïsoleerde woning. Iso Protect maakt dit mogelijk voor iedereen. Niet enkel vanwege onze uitgebreide expertise in dakisolatie, maar ook door het verstrekken van onze Blauwe Lening. Dit is een financiële formule waardoor iedereen op zijn of haar ritme dakisolatie kan afbetalen.

blauwe lening achtergr

Technische dienst

Iso Protect is actief bij jou in de buurt. Wij hebben technische diensten in Zwevegem, Mechelen, Gent, Genk, Gosselies en Braine l’Alleud. Je kan ons bereiken op het gratis nummer 0800 / 15 160.

iso protect sundae17

Nood aan dakisolatie? Ontdek hoe wij jou hierbij kunnen helpen.

Onze experten helpen jou graag.

referenties iso protect