“Ik twijfelde of we de veluxen wel door het trapgat zouden krijgen.”

Een goedlachse Frieke opent voor ons de deur in haar woning te Assebroek, Brugge. Samen met haar partner kocht ze het verbouwpand nadat ze verliefd werden op de mooie grote tuin. Een goede speelruimte voor hun kinderen. Aan het huis zelf is er nog wat werk.

"We willen onze kinderen meer woonruimte geven. De zolder is vandaag een onbenutte ruimte. Hier wilden we een slaap- en studiekamer van maken", vertelt Frieke ons. "Natuurlijk heb ik offertes opgevraagd bij verschillende partijen, maar jullie waren de enige die de volledige renovatie van de zolder konden uitvoeren: het plaatsen van veluxen, isoleren en het afwerken met gyproc."

Bij Iso Protect werken we met verschillende teams. Elk plaatsingsteam heeft zijn sterkte. Op deze manier stemmen we de uitvoering en plaatsing af op de noden van de klant. 

"Alle werken volgenden elkaar vlot op. Gezien we met één partij konden samenwerken, liepen we geen vertragingen op. De ene aannemer moest niet wachten op de andere, zoals je wel vaker ziet in bouw- of verbouwprojecten", gaat Frieke verder.

Toch was er even twijfel…. “Ik had met de verkoper gebeld omdat ik me afvroeg of we de veluxen wel door het trapgat zouden krijgen.” Uiteindelijk werd dit piekfijn opgemeten en hop, de werken konden beginnen! 

iso protect dakisolatie brugge 3

De uitvoering van de werken

Allereerst werden er twee grote veluxen gestoken, die meteen voor veel lichtinval zorgden. Daarna isoleerden we het dak met glaswolmatten en werkten we af met gyproc. Over onze uitvoerder niets dan lof: “De uitvoerder was zeer beleefd, duidelijk verstaanbaar en we konden er alles aan vragen. Zo haalde hij voor ons een uitlaat van een boiler weg uit de zolder.” Verder verliep ook de samenwerking met de medewerkers van de binnendienst goed: “We kregen snel antwoord op onze vragen en werden concreet verder geholpen. De communicatie liep steeds vlot. Alles verliep naar verwachtingen.”

Op de vraag of ze ons zou aanbevelen, reageert ze als volgt: “Ik ben niet degene die zegt: ‘Je moet met hen samenwerken!’ Al loont het zeker de moeite om bij hen een prijsofferte aan te vragen.” Frieke vertelt tijdens een korte rondleiding over de volgende fase van hun verbouwplannen. We wensen haar alle succes toe!

Heb je ook renovatieplannen? Of vragen over hoe je jouw woning best kan isoleren?