Expert in plat dak isoleren

Wil jij jouw plat dak isoleren? Dan heb je geluk, want dit is één van de expertises van Iso Protect. Wij maken uitsluitend gebruik van de meest kwalitatieve en innoverende materialen om jouw plat dak te isoleren.

Het gaat hier niet alleen over een plat dak isoleren, maar ook over een plat dak laten herstellen, wat een investering op lange termijn met zich meebrengt.

Dankzij onze kwalitatieve en innoverende materialen kan je rekenen op een duurzaam plat dak met een levensverwachting hoger dan 50 jaar, waarbij je bovendien jouw investering terugverdient. Jouw plat dak isoleren, creëert een meerwaarde voor jouw woning.

Vraag een gratis plaatsbezoek aan voor:

Stap 1/3

Bezorg me ook informatie over:

Stap 2/3

Hoe kunnen we jou contacteren

Stap 3/3

plat dak 2

Voordelen van een plat dak isoleren

 • Verwarmingskost gaat omlaag, wat een financieel voordeel met zich mee brengt.
 • Woning stijgt in waarde.
 • Er is een mogelijkheid om jouw plat dak te voorzien van een speciale coating, waarbij zuiver regenwater wordt verzekerd voor sanitaire installaties.
 • Er worden uitsluitend hoogwaardige isolatiematerialen gebruikt met een uitstekende isolatiewaarde. Deze materialen zijn bovendien ook brandwerend en duurzaam.
 • Je creëert een comfortabel aanvoelend huis.
Beeld isolatie plat dak

Wij kiezen voor kwaliteit

Iso Protect valt onder het moederbedrijf Group Protect, die beschikt over het Construction Quality-label. Dit label is het op maat van de bouwsector gemaakt alternatief voor de ISO-normen. Klantentevredenheid, administratieve kwaliteit en vaktechnische kwaliteit zijn de belangrijkste pijlers.

Zoals je kan zien, gaan wij veel verder dan enkel het isoleren van je plat dak.

Dit label wordt enkel toegekend aan aannemers die:

 • niet terugdeinzen om hun klanten grote garanties te bieden over de kwaliteit van de werken.
 • hun onderneming met een langetermijnvisie leiden.
 • succes niet zien als eindbestemming, maar als een gevolg van een sterk beleid dat in het teken staat van kwaliteit.


Het Construction Quality-label maakt deel uit van het WTCB. Meer info kan je terugvinden op www.constructionquality.be en www.wtcb.be.

logo constructionquality

Tevreden klanten aan het woord

“Vooreerst wil ik jou en jouw team bedanken voor de werken aan ons plat dak. Het is allemaal vlot en correct verlopen. De werkmensen verdienen echt een pluim en we hebben alle respect voor jullie.”
-Familie Maldeghem uit 1850 Grimbergen.

Blauwe Lening

Iedereen heeft recht op een comfortabele en geïsoleerde woning. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij Iso Protect. Vanwege onze uitgebreide expertise op vlak van isolatie alsook door het verstrekken van onze Blauwe Lening. Dit is een financiële formule waarbij iedereen op zijn of haar ritme het isoleren van zijn plat dak kan afbetalen.

blauwe lening achtergr

Jouw plat dak isoleren en meteen ook waterdicht maken.

Wij kunnen je plat dak isoleren en meteen ook waterdicht maken. De materiaalkeuze hangt af van de technische omstandigheden en van jouw eigen voorkeur. Onze aanbeveling is vaak het beste van beide werelden: de voordelen van epdm met de voordelen van bitumen-rollen. Het daksysteem bestaat uit zelfklevende dakbanen die op de isolatie van jouw plat dak worden bevestigd en waarvan de naadverbinding met warme lucht wordt verwezenlijkt. Het is zeer brandveilig omdat er nooit met lasapparaten of gasbranders wordt gewerkt.

Dit systeem heeft een hoge duurzaamheid en is voorzien van de nodige technische goedkeuringen. Het mag alleen geplaatst worden door een speciaal opgeleide dakspecialist. Ons product beschikt dan ook over een garantie van 10 jaar met een levensverwachting van minstens 50 jaar.

Lekt je plat dak? Dan kan je dit laten herstellen bij ons zusterbedrijf Aqua Protect. Iso Protect is een onderdeel van Group Protect, een Belgische bedrijvengroep waaronder Aqua Protect (vochtbestrijding) en Iso Protect (isolatie) behoren. De nauwe verbondenheid tussen de verschillende takken van de onderneming leidt tot een expertise in beide domeinen. Met die reden durven we te beweren dat wij jouw specialist zijn in het herstellen, isoleren en renoveren van je plat dak.

polyprotect werffoto 6

Prijs plat dak isoleren

Prijs plat dak isoleren? Dit hangt grotendeels af van:

 • Grootte en staat van het dak
 • Plaatsingskosten
 • Vervoerskosten
 • Opkuis na plaatsing

Wil je jouw plat dak isoleren en wens je een offerte op maat? Vraag dan zeker een vrijblijvend plaatsbezoek aan.

isolatie plat dak liquid

Technische dienst

Iso Protect is steeds actief bij jou in de buurt. Onze technische diensten zijn te vinden in Zwevegem, Mechelen, Gent, Genk, Gosselies en Braine l’Alleud. Wij zijn bereikbaar op het gratis nummer 0800 / 15 160.

technische dienst

Wil jij jouw plat dak isoleren, maar weet je niet wat te doen?

Ontdek hier hoe wij jou kunnen helpen. Vraag een GRATIS plaatsbezoek aan.

referenties iso protect