Bespaar op je energiefactuur met onze tips

Hoe besparen op je energiefactuur? Dit doe je door je energieverbruik binnen de perken te houden. Ontdek hieronder onze tips:

Isoleer

Isoleer je woning en kies voor een energiezuinige toekomst. Bij ons kan je zowel je hellend dak, plat dak, zoldervloer, spouwmuur als gevel laten isoleren. Interesse? Vraag dan zeker een gratis plaatsbezoek aan.

spouwmuur 1578485822

Zet in op duurzame verwarming

Je woning isoleren is al een stap vooruit. Toch is het ook belangrijk om naar je verwarming te kijken. Is die reeds verouderd en/of erg vervuilend? Dan zet je best in op duurzame verwarming. Zo bestaan er tegenwoordig airco’s die ook kunnen verwarmen. Op die manier heb je steeds een aangename temperatuur in huis zonder al te veel energie te verbruiken.

airco zonder buitenunit

Kies voor zonnepanelen

Je kan kiezen voor zonnepanelen om zo zelf energie op te wekken of om je woning te verwarmen en te koelen. Zo bespaar je aanzienlijk op je energiefactuur.

jobs zonnepanelen

Combineer zonnepanelen met een thuisbatterij

Zonnepanelen werken het best wanneer de zon schijnt. In een ideale wereld kan je je opgewekte zonne-energie meteen verbruiken. In werkelijkheid is het vaak zo dat de zonnepanelen energie opwekken wanneer je niet thuis bent. Een thuisbatterij kan hierbij helpen. Hiermee sla je de zonne-energie op en gebruik je de energie op een later moment. Bovendien injecteer je zo minder op het elektriciteitsnet, wat resulteert in een daling van je energiefactuur. 

sol lg chem thuisbatterij 800x545

Interesse in isolatie?

Laat GRATIS één van onze isolatie-experts langskomen.