Iso Protect is trotse partner van woonblog Sundae

Bezig met renoveren? Ontdek onze partner Sundae, een blog boordevol praktische woonideeën en inspirerende woonverhalen. Voor hun verbouwavontuur rekent het Sundae-team op de expertise van Iso Protect voor de gevelafwerking.

Vanuit haar passie voor wonen creëerde Eline Rousseau Sundae, een home & lifestyle platform voor betaalbaar eigentijds wonen. Je wordt er ondergedompeld in een inspiratiewereld dankzij hun authentieke woonverhalen en vele praktische tips.

hetsundaehuis campagnebeeld feed2

Hun verbouwavontuur: het Sundae Huis

Onlangs lanceerde Sundae hun eerste renovatieproject: het Sundae Huis. In samenwerking met de Sundae Friends toveren ze dit renovatiepand om tot een comfortabele woning voor toekomstige bewoners. Je kan hun renovatieverhaal volgen op de renovatiepagina van hun woonblog en op hun sociale media kanalen.

Wat is onze rol als Sundae Friend? Iso Protect zal instaan voor gevelafwerking op de achterkant van de woning. Eline en haar team dromen van een knusse stadstuin met een moderne uitstraling. Voorlopig kan je onze werken nog niet volgen, al brengen we hier binnenkort verandering in. Hou dus onze blog zeker in de gaten!

Wens je samen te werken met Iso Protect?

Vraag gratis een plaatsbezoek aan.