Wat bepaalt de levensduur van spouwmuurisolatie?

Benieuwd wat de levensduur van spouwmuurisolatie bepaalt? Iso Protect zocht het voor jou uit.

Spouwmuurisolatie heeft in principe een levenslange levensduur. Zo gaan de isolatiematerialen die wij gebruiken, zonder problemen, tientallen jaren mee.

Dit bepaalt de levensduur van spouwmuurisolatie:

De kwaliteit van de isolatiematerialen

Iso Protect maakt uitsluitend gebruik van hoogrenderende glaswolvlokken. Onze unieke inblaaswol werd speciaal ontwikkeld voor de thermische en akoestische isolatie van niet-geïsoleerde spouwmuren, waarbij jouw metselwerk volledig intact blijft. De levensduur van glaswol? Glaswol gaat met gemak 75 jaar mee voordat de isolerende werking begint af te nemen.

Wij kiezen er dan ook voor om enkel te werken met producten van topkwaliteit. Iso Protect is erkend aannemer voor spouwmuurisolatie over heel België en zorgt dus voor een perfecte applicatie van de isolatie.

ursa wbw coverfoto zonderlogo hr

Het vakmanschap bij spouwmuurisolatie

Enkel wanneer je beroep doet op een vakman, kan je rekenen op langdurige levensduur van je spouwmuurisolatie. Iso Protect is dan ook de aannemer bij uitstek die jou dit uitstekend rendement van de spouwmuurisolatie kan garanderen. Onze vakmannen werken steeds met de juiste uitvoeringstechnieken en materialen.

spouwmuur 1578485822

Meer weten over de levensduur van spouwmuurisolatie?

Laat GRATIS een expert bij jou langskomen.