Isolatie en gevelafwerking: onze specialiteiten

Bij Iso Protect zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van isolatie (dakisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie, zoldervloer isoleren, plat dak isoleren) en gevelafwerking (bv. crepi of kalei). Wist je dat je tot 50% warmteverlies kan oplopen bij gebrek aan isolatie? Warmteverlies leidt tot een hoger energieverbruik wat op zijn beurt leidt tot een hogere energiefactuur.

Geen enkele investering heeft een groter rendement dan isolatie. Dankzij het gebruik van hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen, bieden wij een duurzaam resultaat waardoor jouw woning klaar is voor de toekomst!

Vraag een gratis plaatsbezoek aan voor:

Stap 1/3

Bezorg me ook informatie over:

Stap 2/3

Hoe kunnen we jou contacteren

Stap 3/3

Isolatie en gevelafwerking: onze specialiteiten

Erkend specialist in dakisolatie en spouwmuurisolatie

Iso Protect is een erkend specialist in zowel dakisolatie als spouwmuurisolatie. Bovendien kan in veel gevallen een premie verkregen worden. Oorspronkelijk ontbrak een duidelijke kwaliteitsstandaard. De Vlaamse Overheid heeft hier in 2012 paal en perk aan gesteld. Er werd beslist om resultaatgerichte normen in het leven te roepen. De overheid heeft nu het voordeel dat men er zeker van is dat de toegewezen premies terecht zijn. Bij spouwmuurisolatie is de norm gekend als STS71-1.

Waarom kiezen mensen voor Iso Protect?

  • Onmiskenbare expertise met zo’n 5.000 werven per jaar
  • Hoogste tevredenheidsscores: een tevreden klant, daar gaan we voor
  • Nationaal actief met vestigingen ook bij jou in de buurt: Zwevegem, Mechelen, Gent, Genk, Gosselies en Braine l’Alleud.
  • Officieel erkend door toonaangevende instanties
  • Tot wel 30 jaar garantie zonder verrassingen achteraf
Welkom bij Group Protect

Klaar voor een comfortabele toekomst dankzij Iso Protect
Onze tevreden klanten

“Wij hebben lang getwijfeld om ons huis te isoleren. Uiteindelijk hebben we er dan toch voor gekozen om ons hele huis te doen. Hadden we geweten dat dit zo weinig inhield en zo efficiënt is, hadden we dit al veel eerder laten doen.”
- Mevrouw Vierstraete uit 2400 Mol

Iso Protect kiest voor een duurzame toekomst


Een comfortabele en geïsoleerde woning voor iedereen – Onze Blauwe Lening

Iedereen heeft recht om in een comfortabel en geïsoleerd huis te wonen. Bij Iso Protect wordt dit mogelijk gemaakt dankzij onze Blauwe Lening.

Meer info

Charter Duurzaam Ondernemen

Dankzij het Charter Duurzaam Ondernemen kunnen wij ons bedrijfsbeleid structureren rond duurzaam ondernemen en kunnen we werken aan een continue verbetering van de prestaties op milieu- , economisch en sociaal vlak.

Meer info

ESF investeert in jouw toekomst

Binnen onze onderneming is het belangrijk dat onze medewerkers zich goed voelen en mee willen helpen aan de toekomst, dit kan dankzij de steun van het Europees Sociaal Fonds.

Meer info

Comfortabel wonen met garanties

Bij Iso Protect investeren wij continu in opleidingen voor onze experts. Dit zorgt ervoor dat wij garanties kunnen aanbieden tot maar liefst 30 jaar.

Meer info

Bewuste keuze voor duurzame producten

Bij al onze diensten en producten kiezen wij voor duurzame materialen.

Meer info

Sociaal engagement

Bij Iso Protect engageren we ons in het ondersteunen van lokale community projecten en werken we samen met Belgische bedrijven.

Meer info

Wil je te weten komen wat je allemaal aan verwarmingskosten kan besparen?

Laat GRATIS één van onze isolatie-experts langskomen.

referenties iso protect