Service

De service van Iso Protect is van een zeer hoog niveau. We doen ons uiterste best om jou bij te staan als erkend specialist in dak-, gevel- en spouwmuurisolatie.

gp foto gebouw zwevegem logo iso protect resized min

Technische service

Met onze jarenlange ervaring en breed netwerk in België kunnen wij jou op elk moment de beste service bieden. Wij hebben vestigingen bij jou in de buurt waar onze experts altijd klaar staan om jou te helpen. 

Onze technische diensten zijn te vinden in Zwevegem, Mechelen, Gent, Genk, Gosselies en Braine l’Alleud. Je kan ons bereiken op het gratis nummer 0800 / 15 160

technische dienst

Opvolging van je klantendossier

Iso Protect is de enige op vlak van isolatie die volledig open kaart speelt met zijn klanten. Na de opstelling van je klantendossier kan je je uitvoeringsdossier bekijken wanneer je maar wilt. Aan de hand van een persoonlijke code krijg je toegang tot ons klantenportaal.

iso klantendossier

Tot 10 jaar garanties

Bij Iso Protect begeleiden wij onze klanten tot aan de afwerking. We investeren daarnaast continu in de opleiding van onze experten. Zo kunnen wij een optimaal resultaat aanbieden aan onze klanten , wat zich vertaalt in onze garanties. Bij spouwmuurisolatie geven we een garantie van 30 jaar en bij dakisolatie, gevelisolatie of isolatie op plat dak 10 jaar. 

Financiële service via Blauwe Lening

Iedereen heeft het recht op een geïsoleerd huis. Iso Protect probeert hier steeds aan bij te dragen. Niet alleen door haar doorgedreven expertise, maar ook door het aanbieden van de Blauwe Lening. Wat is dit precies? Een Blauwe Lening is een financiële formule die ervoor zorgt dat iedereen op zijn of haar eigen ritme kan betalen.

blauwe lening achtergr